TABUNG HARIAN

Followers

Sunday, November 14, 2010

Wajib balik!

susana yang dingin. sejuk yang cool.hujan yang lebat. dapat bayangkan tak kalau sekarang adalah masa yang paling sesuai untuk tarik selimut. cari bantal yang empuk untuk dijadikan bantal peluk. lepas tue zzzz..


terasa malas petang nie nak balik melaka..pastue hari selasa kena balik johor lagi.kalau la ada driver sendri yang bole beranta dan beramik..masyuk terus. jap lagi tinggalkan la sekejap laptop kesayangan. terasa malas nak bwk laptop. bukan nya lame pun.sekejap je kan..so mungkin 2 hari ini saya akan offline.jangan rindu saya ye. kalau rindu jengah blog kesayangan ni.

wajib balik melaka sbb ada bengkel finishing school. nape la mesti esok. nape tak buat bulan lepas je. kan da kene balik semata-mata demi kau.!

gmbr petang semalam. smbil cerita pasal hal isu semasa dengan macik depan rumah.ini aktiviti lapang kami sekeluarga di waktu petang
 kaki yang kecil or selipar yang besar?

 ready dik. kita nak wat star jump! hoyeaaa

muka ikhlas dari saya!@
kalau rajin jom bace SINI! (ada ilmu berguna)hihi

5 pot-pet:

sizuka[Izzati] said...

alololo keciknye mira nih.selipar tuh yg besar & kaki yg kecik.hehe~

Nur -al- Ain said...

fuhhh.. tudung matching dengan selipar..hahaha

Aqilah Nur said...

:)

AMIRA IS MIRA said...

@izzati: kaki kecik ke?tapi still comel kan pakai slipar besar.nnti try eh..

@ain: baru class matching ngn tudng!ahha

Vintage Rose said...

comelnyeeee:)

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics