TABUNG HARIAN

Followers

Friday, November 12, 2010

Happy family.

saya suka tengok gambar kami semua. gambar ni kami semua gembira sakan kan. korang nampak tak keriangan kami semua. bukan senang nak wat ajak semua bergmbr then happy sama-sama. family saya dah msak dengan perangai kami.

cerita disebalik gambar:
perkahwinan kak mai (my aunt) tapi panggil kak. sbb dia masih muda.tak seswai macik. x rock!hoyeaa... last month rasanya. sanggup balik dan tinggalkan semua aktiviti kampus. jumpe keluarga siapa yang tak mahu.
ada tema okei; mesti pakai pink. sbb tue sume yang perempuan nak carik baju pink. termasukla saya. sanggup bersusah nak carik kebaya pink. sume gembira.
kami diberi sebakul mawar pink. dengan tujuan untuk di taburkan dan dibalingkan dengan muka yang PALING GEMBIRA! so saya pun gembira.

nampak tak saya di mana?
gambar ini baru suku yang ada. belom semua 
semua muka excted. lepas nie nak ajak sume yang tersayang wat mcm nie lagi.

next planning. 
wedding cousin Nadia Salleh.
agak2 ada lagi tak photoshoot family macam ni even dah penat tahap ke sepuluh!

4 pot-pet:

zmah said...

Blog merah....individu yang bergambar pun merah...

Amri Abd Rani said...

suka dgn gambar ni.....

AMIRA IS MIRA said...

@zmah: mane yang merah?

@amri:thanks sbb suka!

Hanis Azla said...

suka tgk gambar tu..gambar mcm ni mmg wajib skrg ni kan..

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics