TABUNG HARIAN

Followers

Thursday, December 2, 2010

MAHA 2010

hai.lame saye x update blog kan.sebab sekarang saye tangah berjuang dekat MAHA 2010.saye jadi promoter kat booth felda.kalo ade mase datang la..layanan terbaik dijanjikan.hihi..MAHA taun ni memang yang paling best.blom pon hari last maha,da lebih 1.5 juta orang datang..sebab tu la saye sekarang ni tengah merana sakit tekak.tekak da x mau keluar suara..aduh sedih...nak cakap pon x mampu nih.

nasib baik la penyelamat dunia saya  encik savethisblog datang tengok-tengok saye semalam.kesian dia,hujan-hujan pon datang tengok saye.die ade bagi saye strepsil dengan harapan saye boleh bercakap dengan dia,tapi hampeh x berkesan.hihi..


tengok!maha ni best sebab ade lori KFC & PIZZA..so semalam sempat la mkn2 dengan owner savethisblog
tu..hihi..pastu kan semalam saye ade jumpe tembikai bentuk petak..terkejut tgk.first time tgk tembikai mcm tu..korang mesti tak pernah tengok kan??haa..


ha..cukup la kali ni utk entry saye..saye serius penat.pagi- pagi kena bgn pukul 5.15 sebab nak kejar bas g kl.pastu sampai rumah balik pukul 10 mlm..kesian kan?kerja kilang pon x macam ni..hihi

8 pot-pet:

M a W a D D a H said...

menarik MAHA 2010...tapi tak berkesempatan nak pergi...nati update lagi ya amira...:)

abdul rasyid..... said...

dah gi gak....penat!!!

twinkle twinkle said...

sgt unik ;D

Bazilah said...

nak g maha sabtu ni! :D

AMIRA IS MIRA said...

@mawaddah: okies...nnti MAHA setel saya akan cerita sume2

@rasyid: mmg PENAT!

@twinkle: sgt unik!

@bazilah:dtgla..nnti kter jumpa

zmah said...

Akak berminat nak pergi tapi tak berkesempatan tugasan akak hingga ke petang,adik akak ada di sana.

Faaizz d. Zul said...

aku pergi masa hari kedua. tp xjumpa pon booth felda. ^^

Rashid said...

wow bestnya dapat pergi MAHA .. banyak inovasi kat sana..

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics