TABUNG HARIAN

Followers

Monday, December 20, 2010

happy birthday adik!

hai semua cinta-cintun saya. dah berminggu meninggalkan laman belog sesawang yang tercinta. memang mengaku dah berkurun tak update. thanks kepada pembantu peribadi kesayanganku.teneeeettt!![rahsia] kerana membantu. saya sayang kamu lebih berkali!..

sekarang bila dah jarang update mmg dah tak tahu nak cerita pasal ape. yang duk sibuk pikir adalah masa nak tidur, makan. kerja, tidur..dan terus tidur..nak topup tidur kottt.....aku kurang tidur. muka sembab habis..[habis sume bnde nak ngadu pada teman blogger]


terasa rindu nak blaja. bila malas tak payah pergi kelas. bila lapar. cabut g cafe beli karipap. bila bosan kuar shopping. masyuk zaman belajar. ikut kepala sendiri dan mmber yang best habisss.. sekarang mmg zaman tak best. keje dengan orang tak seusia. mmg bosan.HAHAHAHA...

hari ini entry khas untuk adik perempuan saya. happy birthday adik!haha..
umur kau dah 2+..so matang2 la sket. macam aku.haha...jgn jeles.sorry aku x dpt celbrate same-same. aku cari duit untuk kau sekarang ni. nnti aku dah kaya kite bole shopping sama-sama.hahaha....

ini kek specel besday gurl..papa belanjaa......jelesss!

 
taraa...ini penyeri keluarga saya. me..mama.. and besday gurl ! [icha]
sayang mereka

7 pot-pet:

Liquid said...

hee bule kenal sama itu adek..? eheh.

Hepi birthday sama adik awk. =)

Rashid said...

Selamat harijadi dik .. moga sihat dan riang ceria selalu.

sizuka[Izzati] said...

selamat tambah umur, adik kepada mira:D

AMIRA IS MIRA said...

liquid: bole kenal...nnti pas num kat mira..hihi

rashid; thanks U!

izzati: thanks to u!..nnti mira smpaikan ok

Cik Moon said...

hpy bthday kat adik kamu ya.. smpaikan salam.. hehe..
*penuh buah2 kat kek tu.. yummyyy

Jαnnαhツ said...

ya allah, sedap gile kek tue....banyak buaahh. em, antar sikit kat blog saya nanti :

http://jannahheaven.blogspot.com/

chow...

armouris said...

info tentang kurang tidur di SIHAT SELALU - Kanser Angkara Kurang Tidur

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics