TABUNG HARIAN

Followers

Thursday, December 23, 2010

burung terbang dalam blog

hari ini kerja dah dapat. so blaja la sket-sket dari boss. kalau tak duk kat ofis nie asyk makan, men msg, pandang sana dan sini. hari ini saje macam nak btawu sume kat blog saya dah ada burung terbang taw. burung terbang, kompem la comel burung tue. kalau tak percaya godehla blog saya. cari smpai dapat.

sebenarnya burung ini tujuaanya nak letak link supaya bole frend kat twitter saya. meh siapa yang berminat jom tekan burung cumel saya...thanks b!sbb buatkan..on behalf la katakan.>!

7 pot-pet:

lassiegewdix said...

alah comeinyeeee :)

adrinaqamarina said...

eh seres chumil!

AMIRA IS MIRA said...

thanks semuaa...jomla letak sekali!

Rara Nasiha said...

takda twitter lagi. bilalah nak buat.

sizuka[Izzati] said...

comel je brung tuh.kihkih~

AMIRA IS MIRA said...

rara: buatlaahh....nnti bole connect gune twitter!

sizuka: comel kan..nnti buatlah eak

Rashid said...

alaa cutenya ..

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics