TABUNG HARIAN

Followers

Sunday, April 18, 2010

SimplySity(kurg mahir wat S terbalik)


kali ini aku nak wat entry khas pasal produk terbaru kosmetik kat Malaysia nie yang mmg tengah hangat promosi nye.yela mana tak nya pengaruh pengasas produk nie bukan calang-calang orang kat negara nie.Dato' Siti Nurhaliza.sila beritahu spae je yang tak kenal beliau.SimplySiti (aku tak reti nak wat huruf S tue terbalik).

aku da sempat gak p tgk produk nie kat watson last week.rasenye produk nie macam bagus.aku suke die pun eyeliner liquid ngn C-bright.eyeliner liquid tue tak silap aku baru RM29+-.yang C-bright pulak RM49.+-..mungkin la mahal produk SimplySiti.tapi aku rase rasional gak la.sebab bila aku try yg tester kat counter tue mmg seswai la.mugkin kalo aku bwk duit lebih masa tue aku dah beli 2 barang nie. dengan tech lagi mungkin product nie jadi mahal.
C-Bright tue aku rase die tak berape nak berminyak and seswai ngn kulit wanita asia.yang eyeliner liquid tue suka sebab die nye pen tak berape nak nyusahkan bila nak pakai.MESTI CUBA!

aku nak say congrats kat Dato' Ct sebab mmg gune btol2 experiences mase jadi duta Maybelline.maybe mase jadi Maybelline nye duta die gune betol2 kesempatan belaja sikit bnde ape yg patut..sebab aku rase product nie leh compete skit ngn Loreal and Maybelline:)

aku sebagai pengguna maybellin and Loreal mungkin dah tak jadi loyal customer pasnie:).
bertukar pada local product plak.BELILAH BARANGAN BUATAN MALAYSIA.

-RAHSIAKU KINI MILIKMU-

2 pot-pet:

'AQILAH said...

aku mcm tersuka da...even tak mke up ...hee

AMIRA IS MIRA said...

beli qila pasnie:)
kompem ko suke make up pasnie..hihiii

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics