TABUNG HARIAN

Followers

Monday, April 19, 2010

My Version of Grooming Tips

Cerita tentang Project Alpha Season 2, entri kali ini kene story mory tentang grooming tips. aku rase grooming tips nie depends pada individu tersebut.kalo jenis yang suke heavy grooming, maka akan jadi meraih la muka beliau dan berat sikit untuk dipandang. but for me, grooming must be simpla and nice to make people feel comfortable and friendly with us.

tips 1: mesti bersih dan kemas. langkah yang perlu dilalkuakn sebelum kemana-mana tak kisahla ke kelas atau ke event apa-apa pun, seseorang mestila nampak bersih secara kasarnya.barula selesa suma nak kawan ok.

tips 2: mestila touch-up sikit muka tue.hiasila sedikit muka untuk lebih cumel and cute. cuci muka dengan pencuci yang sesuai.baru lawa.

tips 3: bende yang paling penting: DEODARANT.jangan biarkan orang lain rase busuk bila berdamping dengan anda.
SELESA+BERGAYA+COOL

tips 5: amalkan cara hidup yang sihat dan berkhasiat.amalkan pemakanan yang seimbang.bila dah amalkan cara pemakanan yang seimbang, barulah dapat kulit yang cantik.bila kulit dah cantik barulah bole grooming dengan cantik dan elegant.

tips 6: HIDUP SECARA SIHAT.






please check it out: Project Alpha
Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

3 pot-pet:

cemomoi said...

plis grum 'my' heart... heeee

fatehah noorani said...

Dik, akak ni rabun ke, memang takder tips #4? ;)

True fact: deodorant may lead to breast cancer, so guna la berpada-pada ya..

AMIRA IS MIRA said...

kak, terimas lah sebab perasan.mmg saje nak swuh orang alert bnde yang x nmpk..

deodarant mmg gune sikit je:) cume nak elak hangit+tengik...sgt takut kene cancer:)

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics