TABUNG HARIAN

Followers

Saturday, April 24, 2010

Flowers itu INDAH

Disebabkan terlalu serabut dengan segala paper yang akan hampir tiba (ayt mcm novelist). idea untuk menulis mmg kurang. CHAYOK MIRA for this tuesday paper. ur 1st paper la katekan..(orang lain da 2-3-4 paper ko baru nak mule mira) HI HI HI.

niat hari ini nak mempersembahkan kepada semua teman bloggers yang lain pasal bunga. kat overc skrg musim bunga(ayt darjah1). HI HI HI.kat Malaysia maybe ader la sikit2 pokok yang baru nak lebat bunga nye. bunga melor taman tepi kolam, itik bertelor ayam menetas(lagu zaman kegemilangan tadika). bukan pengaruh cerita boys over flower tue ok.dah lama tak layan cerita korea..skrg layan hindustan je.

JOM TENGOK GAMBAR:
ini gambar betul ok.dihantar dari jauh beribu batu untuk saya.
okeyla gambar je pun.






sesungguhnya ciptaan Tuhan itu semua indah dan cantik.

Tema lagu: Bunga-bunga cinta..hi hi.hi..sory terjiwang seketika. pasnie bila pegang camera nak amik gmbr alam semulajadi je.sume gara-gara pengaruh ADAM yg sgt cintakan alam sekitar. jom pakat ramai-ramai kumpul gambar pokok, bunga, gunung, sungai, bukit dan wat collection peribadi.

iNFO: Bunga dan khasiat

  1. Mawar merah – membuatkan seseorang menjadi lebih berani dan berkeyakinan tinggi.
  2. Mawar putih – menyegarkan dan menyucikan badan supaya nampak lebih berseri.
  3. Cempaka putih – melembut dan mewangikan badan.
  4. Cempaka kuning – menyerikan wajah dan mewangikan badan.
  5. Melur putih dan kuning – menyucikan dalaman.
  6. Bunga kenanga – menaikkan seri dan senang didekati.
  7. Limau purut – buang kotoran badan dan membuka pori supaya aura serta seri bunga dapat bergabung dengan aura badan dengan mudah.
  8. Limau susu – melembutkan kulit

'MIRABELL'
tgk picture atas nie.ader name saya.MIRA.kekanda telah mengirimkan kepada saya lewat pagi semalam. nak gelak pun ader sebab nama tulis kat dinding secara cantik.ini bukan vandalisme. location pictue nie di Germany. korang tawu ape maksudnya? CUBA TEKA?

4 pot-pet:

SheY PuLL said...

wah orkid lah..

hye....saye singah+komen+follow++++++++trafik

AMIRA IS MIRA said...

ya..bunga orkid yg lain dari lain sket..

dah singgah dah pun

Long Haffiz Long Hassan said...

huk2..cntiknya bunga2 itu..
macam sy..yerk..ahahkz

AMIRA IS MIRA said...

hihi...bunga tue mmg mcm awak

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics