TABUNG HARIAN

Followers

Thursday, April 22, 2010

Blueberry Cupcakes

simple and santek!
cupcakes?? cawan kek? mmg tengah admire sangat sekarang nie.ini suma gara-gara menonton rancangan 'wanita hari ini' tengah hari tadi. demo wat cupcakes owner bakery tue mmg wat aku impressed sgt nak wat cupcakes cuti sem kali nie. mane taknye senang je kot wat nye.cume beza nya skill and ketekunan si pembuatnya..MIRA BOLEH!

niat baik aku ini telah dinyatakan dan di sokong oleh mama.thanks mama! cuti sem yang agak lama sudah ader satu perisian yang bijaksana. MAHU JADI TAUKE CUPCAKES.

cerita pasal bluberry nie puncanya senang je.feveret bluberry cakes mmg sgt ketara. aku rase kalo yang rahsia resepi nye kek blueberry tue aku da puas makan.pasnie mahu cuba yang lain. bagi idea bole kek mane lagi yang best??

ape yang menarik tentang cupcakes nie?decoration yang cumel+menarik. itu yang wat aku tertarik.paling best bila die nye topping tue ader lukis macam-macam cnthnya mcm pokok, bunga, patung, and special lagi ko mintak print image gmbr ko.dengan icing la.kalo A4 mane bole makan nnti.
macam real kan??

perancangan mesti ader.angan-angan mesti wujud..so nak carik resepi pasnie untuk cupcakes.bila dah cuti baru start operasi.pada sape yang ader resepi tolong pass kat saya bole??thanks..


14 pot-pet:

Nur -al- Ain said...

thank you darl.. HEHE ;p ape kau rajin sgt tukar layout? banyak sgt mase terluang ke ha? HEHEHEHEHHE

aisyah ^^ said...

sedapnyeee blueberry cupcake tuuu~~

FyZa said...

wow sedapnya cupcakes 2..nyum3....=)

AMIRA IS MIRA said...

mmg sedap cupcakes nie..ader respi x??

ASaDa RyutaRo said...

teringat kat lagu "my cuppycake" nyanyian dak kecik tu.. heee :P

AMIRA IS MIRA said...

hahaha...lagu tue mmg cumel

AfhamFahmy said...

wah.. sedap 2.... :D

ema.razali said...

cupcakes !!!!!!!!!! nyum3 T_____T

AMIRA IS MIRA said...

nyum2..nyum...best2x

ayumiyoshida said...

aku tinggal jejak nih. nak weh cupcake. *puppy eyes* haha

AMIRA IS MIRA said...

ko nak 'puppy eyes'??nnti aku wat khas untuk ko ea..hahahaha

ayumiyoshida said...

bukan weh. aku mintak dengan puppy eyes. bukan aku nak puppy eyes. cantik la gambar cupcake tu. sila jadi tauke cupcake. nanti aku bley order. :D

AMIRA IS MIRA said...

ok2..tggu cuti sem nie:)make sure plan jadi...kalo mcm x bergerak.ko pesan kat ingtkan aku ok:)..
hihihi..tauke yg berjaya

ayumiyoshida said...

ok! baek boss! haha

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics