TABUNG HARIAN

Followers

Tuesday, April 20, 2010

ADAMAYA TV3

ADAMAYA
isnin-khamis
6.30-7.30 ptg

story untuk hari nie pasal Adamaya slot akasia baru kat tv3.cter ini mmg sweet sgt.even jalan story die adelah ala-ala macam i'm not single.tapi mmg best.

Syed Hussein-Adam
Lisa Surihani- Maya
Faizal Yusop- Dani.

cerita ini mengisahkan tentang adam dan maya yang dijodohkan oleh orang tua mereka.puncanya ialah parents maya yang ader business sendiri nak g uruskan business kat africa. sebab tye maya sebagai anak sulung diorang, perlulah dijaga oleh 'SESEORANG' yang dipanggil suami. parents maya pun jodohkan maya dengan adam yang juga anak sahabat baik kepada parents maya.

Dani, bf kepada maya kat uni. diorg mmg kapel yang macam belangkas sebab g mane-mane pun diorg mesti g same2.so bila Dani dapat tahu yang maya akan dijodohkan, off course la Dani macam cacing kepanasan. kesdihan Dani mmg tak dapat dibendung. lagi bila si Maya da bertunang dengan Adam dan plan nak kahwin tinggal 2 minggu je start dari hari pertunangan. masa diorg kapel aku mmg suke.sebab caring tapi sempoi.baru r best!

Adam, watak yang hensem.hahahaha...die nie sorg photogapher.mmg cool je g mane-mane ngn dslr kesayangan n mini cooper merah..cayalah!mini cooper satu untuk aku jugak!. walaupun dia tahu yang maya dah ader steady bf (Dani) tapi die ttp caring and tanggujawab kat Maya. sebab maya isteri dia. bila dah kahwin sah2 lah lagi romantik.maya je yg sempoi. sume bnde take simple je.hihihi...i like adam.!

Maya, gurl yang cute and simple. kadang-kadang macam kesian jugak kat dia sebab jadi mangasa keadaan.tapi nak wat cane kan die dah jadi watak heroin. sais congrats lah kat Lisa Surihani sebab mmg best wat watak nie.

Pada siapa yang tak tengok lagi citer silalah check setiap episod ADAMAYA kat websites tv3.
(make sure ada account tv3 nye websites ok:)

2 pot-pet:

MiSs TOrA said...

x da kesempatan lg nk nengok cite ni..mcm best je kn..tape2 nti da setel bab2 stdy ni..blh tgk ;p hehhe

AMIRA IS MIRA said...

mmg best pun..nnti check balik kat websites tv3.mmg best...
seronok!~~hihihi

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics