TABUNG HARIAN

Followers

Tuesday, March 1, 2011

Hari ini tak lambat.HORAAAYYY!

Selamat pagi..Assalammualakum semua.

hari ni bersyukur sebab tak lambat masuk kerja..maklumla dah seminggu saya lambat.semalam paling dasyat.staff and boss pun masuk lambat. walaupun saya hanya praktikal tapi lambat mmg teramat. so hari ini saya bangun awal pagi and bersiap secepat mungkin motivasikan diri untuk smpai awal. (sbb semalam ramai staff kat sini dah ramai dapat notis datang lambat, include boss saya)hihi..

Hari ini saya datang awal kot..saya yang bukak pintu ofis macam biasa. [Bahagia sket sbb datang awal, almaklumla dah lame tak dtg awal] saya datang pukul 730 kat ofis. masuk bilik HR untuk pukul 735.BANGGA TAK?

p/s: saja nak beritahu semua yang hari ini orang ramai kata kat sg besi jammed teruk. syukur alhamdullilah sebab hari ini pergi kerja naik bus. kalau naik kerete kompem kol 9 pagi lagi saya smapai ofis. pastue muka cuak sana-sini.

 muke mencebik!

 muka ala-ala perempuan melayu terakhir!


SERIBU SATU MUKA BILA TIME KERJA!


3 pot-pet:

Lizzie Yasmin said...

aik? naik bus lagi cepat dr drive sndiri ke?? mcm pelik plak dgr.. hehehe..
Aku salu lmbat leh wat muka toya jer msk ofis.. hehehe

Amira is mira said...

mmg pun..kalau kat kl nie nk cepat g keje bek nek bus..sbb die ada mcm2 jalan nak lalu. kalau nek kete2 kompem kene wat muka toyaa..hahaha

widda said...

salam...saya follower baru,free2 singgah ler di teratak bonda kiter...tq

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics