TABUNG HARIAN

Followers

Sunday, March 27, 2011

Jumpe kawan-kawan.5 tahun dah tak jumpe~

assalammualaikum dan salam sejahtera~

semalam hari best, sebab sempat jumpe kawan-kawan dari sekolah menengah. lame kot me tak jumpe mereka semua. rasanya dah 5 tahun kami tak jumpe sama-sama. so semalam sempatla kami jumpe walaupun tak semua yang jumpe.

alkisahnya, kami jumpa kat Midvalley. tengah hari kami jumpe kat sane ( kompem kecoh bile me sampai, rasa macam kepochi pulak kat tengah alam Mid semalam).kompem bahagia. yang paling best dapat jumpa esya and farah. sebab kami dah 5 tahun memang tak pernah jumpe langsung..aman skolah kami baik same-same and nakal pun sama-sama.hahaha...diorang ada yang makin kurus, ada yang makin senang hati, sihat je tubuh badan,ada yang maintain je, ada yang still sengal macam dulu...yang penting semua memang dah nampak matures sikit...

thanks to Umar, Haziq, pacik, kechik, Noend, Cain and his bf, esya, farah, suhana and his bf yang sudi datang and puas gelak. (sorry pada semua, saya memang lambat sampai, puas korang semua tunggu)hihi..

p/s: nanti me akan upload picture untuk tatapan member yang nak tengok ape kami buat. just tunggu okey.thanks to savethisblog sebab sudi juga datang teman saya walaupun awak keletihan yang teramat~


5 pot-pet:

misswe3tlady_90 said...

jeles!! xpe...
aku tggu reunion kat majlis kawin korg..kehkeh~

Amira is mira said...

hihi...tggu la jemputan kawin dari diorg sume nti..next time bole jumpe lagi

nfh_photography said...

seronok jumpa kawan2.rasa mcm nak nangis pun ade bila time nak balik tu.sebab byk kenangan yg da lama kami simpan but still fresh in my mind.:) tunggu esya uplod pic!tak saba!nak buat entri kat blog i jugak.kehkehkeh.:D

✿ etiey erywan ✿ said...

aduhai bestnya jumpa kawan lama!

EB said...

Huu bestnye jumpe kawan² lama..
Reunion dgn kengkawan x jd lg ni..
Aritu dpt jumpa 4 org je...
Yela masing² ada hal...
Lg tu cuti x dpt...
Ada yg kat tnh smnjg ada yg kat borneo.. hmm miss them a lot...

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics