TABUNG HARIAN

Followers

Wednesday, March 9, 2011

Nak kulit sentiasa halus mulus tanpa sebarang gangguan

Hai.selamat tengah hari semua..

Hari ini 9 Mac 2011..ada special date dengan tarikh tue. opss..nak tawu ape mungkin esok baru saya akan share dengan semua..[jeng.jeng.jeng..saja nak biarkan semua jatuh cinta dengan kejutan yang tak seberapa]


sekarang mmg ada macam-macam brand kosmetik yang canggih dan katanya berkualiti tinggi. bleh hilangkan segala macam jeragat dimuka, boleh hilangkan segala macam bintik hitam or bintik putih kat muke. confim muka anda akan cantik bagaikan sang puteri [ayat iklan kosmetik yang biasa digunakan] tapi bila gunekan still macam tue..salah ape, muke or cara guna yang tak betul???

sekarang, contoh brand yang famous orang gune. Clinique, SKII, Estee Lauder, lagi ape..saya dah malas nak pikir banyak-banyak sebab tahu korang semua lagi star bab hafal bnde-bnde yang canggih nie kan..saya biasaje[haha.hidup biar besederhana]

agak-agak cari paling mudah dan menjimatkan nak kulit muka nampak segar sentiasa, tak kering, flawless and comel ape ek?kalau ada blogger yang boleh share dengan saya jom share kat sini..

p/s: sebenarnya tujuan tulis sket nie nak kulit cantik macam orang lain.skrg ada masalah kulir sket2..hihi

3 pot-pet:

wonderfuLife♥ ♥ said...

same la..still mencari yang sesuai tuk muka..follow u =D

farhanny said...

letak madu lebah nk tegang n segar kulit muke :)

Imzainieyzulkipli said...

nice tips loh!

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics