TABUNG HARIAN

Followers

Tuesday, March 8, 2011

Thanks Nuffnang. bagi tiket free konsert Hore-Hore Paknil!

Hai..selamat petang semua..

Petang ini, dikala bosan dan kesunyian menunggu waktu kerja habis. saya dapat berita gembila bila check peti email.Thanks Nuffnang.SAYA DAPAT TIKET FREE!

Guess what?? saya dapat 1 [satu SAHAJA] tiket untuk konsert Hore-Hore Aznil Hj Nawawi. dengan rasa bertuahnya[walaupun sikit je] tuah entry saya yang dulu-dulu saya dapat tiket free untuk g konsert tue.rasa bahagia sekejap. [walaupun tak sure bole pergi ke tidak].untuk blogger lain yang dapat jugak bole lah share dengan saya berita gembira ini..hahahaha.[jangan kata saya terlampau excted ye]


p/s: agak-agak kalau saya tak pergi dan ada yang nak beli tiket tue boleh la pm saya okey.[teringat, dalam masa terdekat ini sahaja saya dah dapat macam-macam tiket free, syukur]

6 pot-pet:

Bazilah said...

Horey Horey! HAHA bestnya jumpa pak nil

sizuka[Izzati] said...

wow congrates~!tieah pun dpt tiket free ni jugak~!

Jerung Gergasi said...

camaner boleh dapat????

Amira is mira said...

@bazilah: best..dapat tiket x?

@izzati: dapat ea??pegi x?

@jerung: wat entri...dapat dari nuffnang

PUANSTOBERI said...

Salam,
Pnstoberi jengok jengok sini nak tgk sapa lagi dpt tiket Pak Nil :)

Tgh tatau lgi ni nak pegi ke tak sbb satu tiket je kan.. jum kita gather gather nak?? :)

Amira is mira said...

@puanstoberi: saya pun maybe tak pergi jugak..sbb ada hal lain..

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics