TABUNG HARIAN

Followers

Wednesday, March 2, 2011

Isu panas petang hari!

Hai..selamat petang semua.

Special tak petang nie life korang macam nie? saya baru balik dari seremban melawat staff suami saya, memang saya insaf. perasaan sedih dan terharu melihat orang sakit yang merata-rata di Hospital Seremban. tengah hari tadi saya sempat ke sana dengan boss dan staff tempat saya tgh praktikal nie.


Rasa kesian kan, bila tengok orang sakit. tadi masa saya tengok husband officemate saya. beliau dah kene operate 3 kali, tebuk di anggota badan mmg sana- sini, usus besar terus tak ada.[insaf seketika bila tengok orang sakit]. terus berfikir nak jaga kesihatan.so mari kita sama-sama doakan yang terbaik untuk beliau,[tak pernah saya rasa nak pitam teruk bila tengok darah. tetibe tadi kat sana saya memang terhuyung hayang]

Yang best, bila kami sampai KL, kami makan ikan bakar di Keramat. yang best, bangun-bangun je tidur terus makan. tengah sibuk nak mencari lauk-pauk. tetibe ternampak kak Norkumalasari dengan family dia. [wow, mmg kurus kak nor. anak-anak dia pulak macam mat saleh] hensem-hensem..hahaha

put-put je bila saya sampai ofis, ada isu yang pelik and unexpected. hahaha..staff ofis duk pikir perancangan hidup untuk saya. termasuk saya kahwin dengan siapa. [apa pandangan semua. bole share tak?]

6 pot-pet:

CahayaCintaIlahi said...

uish.. org len lak sebuk hal kte kan aih.. manusia memang tak bole sng dgn hal org lain.. jge tepi kain sendiri jela aih

Dawa said...

la org kawin pon nak diaturkan ke? huhu. tp mmg klu kat hospital tu mcm2 perkara boleh diinsafi. saya paham smo tu sbb wife saya doktor. slalu ada ja crita br bila ambil dia balik dr kerja

Amira is mira said...

betull..mmg org suke mcm tue..

Liquid said...

incek liquid sndri insaf bile p hosp n umah org tua2 uhu

zmah said...

Alhamdulillah ...jika kita insaf,maknanya kita masih seorang manusia yang mulia hati.

Gimi said...

Lo, ingat mak cik kat kmpung je..kat opis pun sama...

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics