TABUNG HARIAN

Followers

Monday, March 21, 2011

Penulisan blogging bermula semula!

Assalammualaikum..apa khabar semua!

Dah berminggu saya tinggalkan warkah penulisan kat blog nie. FUUHHH!..macam-macam cerita nak story untuk semua. minggu lepas macam -macam benda jadi.yang bestnya dapat album free misha omar(walaupun tak berapa minat). secara tetibe join contest Sony Music dapatlah hadiah free album!

Lepastue, selang berapa hari, bertuah lagi masuk kat Buletin Utama TV3, walaupun muke tak berapa nak full screen nampak, tapi still kepoh la jugak, sebab ada yang perasan.(macik, glamer sekejap nok!)hahaha..the, satu malaya sibuk cerita sana sini cerita Merong Mahawangsa. so tempias promosi terkena pada saya. thanks to savethisblog sebab sudi bawa saya ke sana. saya puas hati dan seronok. pasni lubuk tengok wayang kat The Gardens eah!

kesimpulannya, macam-macam benda jadi dalam masa seminggu. 

Sekarang, mood nak update blog setiap hari dah datang, (sebab pagi tadi tengok Nuffnang duit dah adi seratus lebih, Alhamdullilah)rezeki pagi isnin. so mmg niat nak traffic blog menjadi biar meletops lebih-lebih bulan ini. biarkan Buffered Earning naik memanjang.hahah(mmg sah mata duitan)hahaha


p/s: pagi tadi baru selesai satu interview untuk kerja. mudah-mudahan saya dapat kerja ini. tak adalah saya menunggu ala-ala macam penganggur terhormat di teratak mama and papa.hahaha..


2 pot-pet:

sizuka[Izzati] said...

whoahhhh rezeki mencurah2.tahniah.

p/s: jom join GA sizuka :)hadiah dari NZ :)

fyna said...

waaaaa.....byknye duit nuff...jeles...





jom singgah n folloe belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics