TABUNG HARIAN

Followers

Wednesday, March 23, 2011

Berjaya sampai butik Radiusite!

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua..

dah lunch ke semua nie??jangan lupe makan okey. sebab makan bole memberi anda semua tenaga. for me, macam biasa mestilah dah makan. cume hari ini tak makan banyak. sebab cube untuk kurus[waaa sudah lemok lah]!

pagi tadi me sempat ke Rawang, atas urusan kerja macam biasa. kalau nak suruh g sendiri memang tak sampai lah jawap nya. alkisahnya, me sempat la pusing-pusing bandar Rawang. 1st time rasanya ke sana[kalau tak tipu].so, atas dasar prihatin dan suke mencuci mata, me sempat singgah ke butik Radiusite [kedai jual tudung yang famous]- Hijab Online Boutique.

alkisahnya, lama jugak la kami pusing-pusing[ala-ala macam tawaf] sempat call mmber kat melaka [atoy,sebab tawu die mesti online 24jam, mintak bantuan tengokkan map @ num phone.]rupanya mmg diorg tak bagi num phone pada public atas alasan tertentu.kami dah tanya dan terima jawapan ini.thanks atoy and ayien.korang membantu aku jugak walaupun sikit.rupanya susah jugak nak cari butik Radiusite.sebab die kat tingkat atas. akhirnya kami jumpa jugak

bila dah sampai. kedainye mmg comel..sebab.....kaler pink...hihihi..so me disambut oleh staffnye bernama echa.jom kita usha sikt gambar..


saje nak posing kat celah ini.comel kan colour beg Radiusite?

ini ruang istirehat yang disediakan.

ops..posing sekali lagi. setelah puas tengok mana yang berkenan.

me sempat beli sehelai shawl dari Radiusite. murah je.tak mahal pun.hihi..lepas nie orang lain bolehlah pergi sini sebab butik ini memang simple dan comel je.
kalau berminat nak datang datang guna alamat ini:
Butik Radiusite kini dibuka!
Alamat: No 57-A Jalan Bandar Rawang 3, Pusat Bandar Rawang, 48000 Rawang, Selangor


3 pot-pet:

Cik Yana said...

Wah. Syoknya dah jengah butik blogshop hebat. Nanti kalau turun kL cik Yana nak singgah jugak la butik cik Puan Ika tu. Hehehe~

Entry terkini: The Blogshop: Lolita's Closet :)

Amira is mira said...

best cik yana...pasnie boleh singgah ea

ciEk NiENa said...

oh, exclusive nya tempat ni.. huhu..

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics