TABUNG HARIAN

Followers

Wednesday, March 31, 2010

Selamat hari jadi Mama

kenape bile besday mesti cupcakes...sebab saye suke cupcakes..cumel!
Entri khas hari ini yang aku reka khas untuk mama kesayangan saya iaitu Puan Norsiah Haron yang menyambut hari lahirmya hari ini.31 march 2010...ulangtahun kelahiran yang ke..--..
yang pasti mama saya muda lagi ok...skrg yg ader kat rumah hanyla papa yg best and amir yg sentiasa busy mengalahkan YB!.plan esok pas bgn tdur and mandi before ke class nak wish besday untuk mama..make sure bukan mama yg tepon aku.sebab kdg2 aku boleh tercareless..soryy!
HAPPY BESDAY MAMA!

ikhlas dari anak2 mu:
1. Nor Amira Binti Ayon
2. Nor Arisha Binti Ayon
3. Mohd Amir Bin Ayon

mood sedey: sebab rindu mama and papa sgt2..
and rase bersalah tak dpt wat suprise kat mama seperti yg dihajatkan..
plan next year mesti jadi.sebab dah tak belaja mase tue..
amin...

saya nak balik rumah!
gggrrrrr!!

2 pot-pet:

tia said...

sweetnya!
anak dara siapalah ni..

AmIRa is mIRa said...

hihi..swetkan ???
anak org yg bertuah...hihih

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics