TABUNG HARIAN

Followers

Sunday, March 14, 2010

moshi-moshi

fuh~..
mood skrg mmg geram.sila abaikan je mood saya.saje mmg nak show off sket.saya da btawu AIN BUDAK BAIK rase nak tampar je muka orang.PANG!
ok.abaikan.Selamat hari isnin!hahaha...semalam and kemarin aku telah menghabiskan masa hjg mnggu aku bersama k.nana aku yg sayangi.thanks for support me dear.lov u!.
MyEm0.Com
cerita pertama: dah tahu mcm mane kalo kter call customer services satu company.example terdekat maxis.sebab aku selalu call maxis cust services.cara diorg treat customer if have any problem.sabab nye aku telah menghbiskan sisa hidupku sabtu lepas di HQ pos malaysia.
seyes mmg hipokrit sore yg jwb call ko.and rase mcm nak pecah perot ble dgr setaip aduan call dari sume org satu dunia yg ader anta parcel or surat but have a prob.kdg2 tak phm bahase ape diorg ckp pun ader.so aku tumpang gelak jela kat sblh phone tue..mcm2 jenis sore aku dgr.lagi,dpt tahu mcm mane care diorg detect call ko sama ada tipu or tak.sbb sume nye dihujung jari.cume kene tekun je.sbb duk pndg pc je berjam-jam.
MyEm0.Com
cerita kedua: aku g melupakan segala sawang problem yg aku da kumpul dalam benak pale nie.ktorg berjimba kat area subang.g karoake smpai sore aku hilang.cukop 3 jam rasenye karok.then move to bowling.harapan utk jadi bowlers yang terbaik.kahkahakah..kat tempat bowling ader cter best.naseb bek aku wat hal.kalo x..smpai arine cter tak habes..tambah bnde lain plak.hahahaha.pastue disebabkan masih mlas nak balik wlaupun jam da terlalu lwt dan harus balik.kami gerak g men pool.hahaha..layan kan jela ngn k.nana wlaupun aku mmg naif men bnde nie..hahaha.sblm smpai umah.smpt tgk mat rempit soromban tgk trek.haha.cuak gle!aku tak nak g lagi pasnie.smpat kene kejar lagi tue.hahaahaha
MyEm0.Com

mmod smpai umah.bukak fb dpt tahu satu bnde yg mmg sumpah wat aku hangin.thanks to ekau sbb wat aku rase cool and rase nak hempuk je idung ko!FACEBOOK mmg tempat berhubung dengan sume orang.SEKIAN!

with syahmie.budak paling teror ckp sume bahase.aku pun pelik mane dia blaja..




5 pot-pet:

Nur -al- Ain said...

sekarang masih ahad.
sekian.

haha. aku dah kate facebook tempat gaduh je. hihi.. tu sume propaganda yahudi tu. kahkahkah

pudding pie said...

life are full with tests darling..
huhuhu

bawak bersabo yek

AmIRa is mIRa said...

nur al ain: aku excted nak hari isnin.da letih hari ahd nieee..
fbok adalah platform tok bermain game.sekian!hahaha

pudding: thanks ye...try to cool nie

fana said...

haha nyah ko knape?nak pang sape?

AmIRa is mIRa said...

hahaha..bia pecah di tilam.jgn pecah di blog.kahkaha

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics