TABUNG HARIAN

Followers

Friday, March 5, 2010

my Honeymoon!

ATTENTION semua!..tadi aku terbace pasl airasia ader wat big sale untuk seten(bace btol2) location.domestic and interntional.boleh booking dr 3-7 march 2010 utk penerbangan pada 25 september 2010 smpai 13 February 2011...wah...13 february tu bermakna mlm valentines day la kan??best gitu....

sape mau ikot sila angkt pipi kanan.hikhik..huhu..sgt cepat aku membelek airasia punye laman sesawang untuk more information.

pada siapa yang ingin book sila includekan sekali tiket aku..kompem aku mmg sgt syg triple double r kat ko!oops.xleh lebih sgt.ader org yang aku lagi syg..
kompem aku terguling and menjerit sekuat hati menunjukkan betapa sukanya aku kalo nak orderka name saya.nor amira!
kalo nak orderkan btawu last minute pun tak per.suprise.hahaha..jgn ckp aku pasan.cukop mira!

Domestic destination - from RM9

International routes - from RM29
harga ini basic price.based on term and condidtions.haha.ayt iklan sgt ini!






2 pot-pet:

sPastic MeNtal said...

ape lagi pgi je la beli tiket tue dah murah sngt tue...

AmIRa is mIRa said...

haha..tggu org blnje lagi best.soo meaningful.kehkeh..

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics