TABUNG HARIAN

Followers

Tuesday, March 23, 2010

pengenalan kepada Thumblr..

selamat petang kepada teman2 yang sedang seronok baru bgn tidur, minum ptg ke, baru pas kuar merempit kat area umah ke..dan sebagainya..hari nie aku just nak share sket pasl bnde yg tetibe aku wjud..iaitu Tumblr..sape penah dgr and ader acc nie.sila ah beritahu saye ape yg menariknya dan membezaknnya ngn encik belog saye...kesain encik belog saye.ader competitor baru.yela.at leasts aku da lame jugak menapak dgn belog nie..tumblr nie baru 10 minute yg lepas...itu pun angkara kesayangan saye yg membuat acc secara tetiba..ntah mimpi ape ntah beliau telah membuat acc ini.last week ckp kat aku mcm tak minat.sekali hari dgr tros da ader acc..kompem aku gelak dpn lappy kesygngku ini smbil mkn roti sardin gardenia yg baru sahja dibeli...tak pe2..bnde baru yg beliau tunjukkan kepada yg membuatkan aku rase excted jap nak explore lebih sket

KEPADA SIAPA2 YANG TAHU PASAL BNDE BARU NIE PADA AKU..SILA2 KONGSI2 ILMU KORG KAT AKU..kan dapat tambah pahala kat situ.kongsi ilmu..kehkehekeh,
syes aku mmg xtawu lagi bnde nie mcm mane,..betapa xcnggihnye aku kan...kesian..

suke pic nie sebab nmpak aku mmg kecik..hehehe

niat hati nak tunjuk kat korg betapa blom pandai nye aku tumblr nie..tapi bile memikirkan lmbt sgt loading nye.aku pun tukar niat aku..letak pic kat ats tue je..
P/s: help me!..nak die cntik jugak..

1 pot-pet:

AmIRa is mIRa said...

kate same mcm bog..tapi nape aku mcm blurrrrr??

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics