TABUNG HARIAN

Followers

Sunday, March 7, 2010

Info Mas Kahwin di pasaran

Just nak share a bit info pasal mas kahwin skrg kat Msia.ader beza antara anak dara and janda.paling byk cerita kalo nak kahwin ngn org selangor sebab banyak sgt kategori nye.rajin btol org jbtn agama slngor pikir bnde nie.sbb tue byk sub category...guess what? sebagai ank johor dari dulu lagi mmg RM22.50 jela mas kahwin.so x membebankan orang laki yang nak pinang aku.hahaha.22.50 dwet mas kahwin.bukan duit hantaran..tue cter lain.(-_-)
..
Ingat harga brg kawalan je ke ader market price?mas kahwin pun market price,baru demand and supply tak huru hara.hahaha




2 pot-pet:

sPastic MeNtal said...

aik mcm penah nmp je post nie...heheh

AmIRa is mIRa said...

aku berminat nak remind sume..tue yg letak jugak!haha

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics