TABUNG HARIAN

Followers

Sunday, September 19, 2010

Mempersiapkan diri

hanya nota kecil untuk entri kali ini..keletihan setelah pulang dari johor ke melaka.mood benci sebab sepanjang 3 jam stgh saya tak dapat tidur dalam bas.lembab kaN??hihi...sebabnya:
  1. kerisauan dengan had laju bas?
  2. risau dengan partner yang duduk sebelah saya?
  3. air cond yang terlalu sejuk?
  4. kelaparan?
  5. mata memang tak nak tidur?
  6. sesuatu yang merisaukan berpusing dalam kepala?
cubalah anda sume fikir. mana sebab musabab yang mengarut saya berikan.quiz tidak, test pun tidak.

sekarang masa saya untuk cari segala nota dan assignment yang ada untuk disiapkan! kepada semua yang bergelar seorang pelajar kemaslah apa yang patut. jangan malas2.mood raya dah habis.
peringatan untuk diri sendiri: siapkan assignment dan report.dah siap terus tidurrrrrrr..zzzZZZzzz ~!

SELAMAT KEMBALI KE KELAS!
SELAMAT MALAM!

4 pot-pet:

diba said...

mlas nyr nk g klas..huahua

sizuka[Izzati] said...

hehe beselah tuh.tahan lg awk bru nk stat kelas sume.sy dh stat kelas mse raye ketiga aritu dah T____T.pape pun raya mesti enjoy kan.hehe~

Liquid said...

Selamat kembali berjuang hee =)

AMIRA IS MIRA said...

diba: same with me.tape nak wat cane..

izzati: raya sentiasa enjoy..dun woryy.blaja rerjin kat sane

liquid: selamat berjuang jugakkkk

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics