TABUNG HARIAN

Followers

Monday, September 20, 2010

aku benci malware detected!

geram dengan malware hari ini.habis semua blogger orang aku tak bole nak intai sana dan sini.tetiba je ade MALWARE DETECTED!!.ok.saya geram sangat.
ini pun tetiba je dah ok.
kalau tak nak update pun susah.

dikesempatan ini:
pada siapa yang mahir.tolong ajar saya.
macam mane nak prevent bende ni dari wujud.??
saya tanak apa2 jadi pada lappy saya.
PLEASE HELP ME!
THANK YOU!



3 pot-pet:

adrinaqamarina said...

tau tak pe mira, geram je. grr.

eh wajah baru blog ne. lama tak jenguk. :D

sizuka[Izzati] said...

betul tu.geram betul lah hari ni.huuu~

AMIRA IS MIRA said...

adrina: mmg geram.how's to solve??
wajah baru.tapi still suka yang sama..yang ubah balik dah x jumpe html..

izzati:same with me..geram yang teramat!

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics