TABUNG HARIAN

Followers

Thursday, September 9, 2010

Habuan duit raya

Esok hari terakhir bagi semua umat islam berpuasa di bulan ramadhan 2010..selamat tinggal ramadhan. selamat datang syawal.semoga berjumpa di lain ramadhan.ini semua disebabkan ramai yang senyum panjang bila orang yang paling dinantikan untuk segala macam pengumuman. kenal tak????bila ader festive je.orang nie mmg sume orang cam muka. termasuk saya.
thanks to pacik Google.kerana ada collection peribadi gambar ni.

makanya, pada hari esok, seluruh isi rumah akan sibuk membuat persiapan terakhir menjelang hari raya. bukan itu yang ingin dikongsikan...saya berasa teruja sebab tahun ini saya dapat duit raya guna cek.ok.bukan cek tendang atau cek kosong. cek yang telah mempunyai nilai.kalau cek kosong, alangkah bahagianya hidup...thanks to NUFFNANG sebab bagi duit belog saya pda waktu lebaran!
ape nak wat dengan yang ini?

notahariraya: usaha lebih lagi.supaya dapat lebih lagi pada masa akan datang

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN

6 pot-pet:

'AQILAH said...

congratz..selamat hari raya !

Syaza Syahira said...

siyez nuffnang ak x brjln..ak suh dak umah aja, x gk aja2 aku..cit..hehe,.

Syaza Syahira said...

http://wourmen.blogspot.com/2010/09/apa-kaitan-sale-dengan-selsema-haa.html

FyZa said...

wah besnya! jeles nie..huk3..

sepy hari raya dear..maaf zahir batin..;)

AMIRA IS MIRA said...

qilah: heppy eid mubarak ok!!

Syaza: ko bole blaja..sng je kalau nak dapt cek cepat..tapi ko kene rajinla.selamat hari raya!!!

fyza: heppy eid mubarak dear!semoga gembira selalu..

dian said...

anda telah di tag,meh la collect kat blog.hehe

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics