TABUNG HARIAN

Followers

Thursday, September 16, 2010

Cucu Chef Wan [Gambar]

Serina Redzuawan selamat melahirkan bayi lelaki seberat 2.85 kilogram di Pusat Perubatan Prince Court, Kuala Lumpur pada 13 September 2010, Isnin lalu. Bayi itu dinamakan Tristan Tareef O’Luanaigh yang bermaksud ‘lain dari yang lain’ dalam bahasa Arab. Chef Wan pula sempat mengazankan cucu sulungnya itu. Tahniah untuk Serina sekeluarga atas kelahiran Tristan Tareef ini. Apa-apapun, jom kita tengok gambar cucu Chef Wan ni.


[chef wan sendiri yang azan kan cucu dia]



Serina dikatakan telah melahirkan Tristan 2 minggu lagi awal dari expected date.memang awal..chef wan mesti orang yang happy sebab bila serina dah kahwin lagi dia yang paling excted nak dapat cucu.so title chef wan skrg mmg dah jadi 'datuk/atok'.
Nota:

4 pot-pet:

miszlullaby said...

cuteeee la cucu chef wan nni..

Wan Gerrard said...

Comel cucu die =P

SyerAgh said...

peliknya nama cucu dia

AMIRA IS MIRA said...

mestila comel...tgk parents mcm mane kan..HIHihi

syergh: tue la..nak sebut pun susah

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics