TABUNG HARIAN

Followers

Sunday, August 8, 2010

Tinggalkan belog kerana berniaga:KAGUM 2010

~kring..kring~~~minggu ini aku terpaksa meninggalkan belog kesayangan kerana minggu ini ada tugas dan amanah besar sume.Ok.KAGUM 2010 menyebabkan ada penangguhan 5 hari class.ok.muke hampa sebab kene pikir bila pulak nak ganti class.KAGUM-Karnival Gerak Usahawab Muda Bumiputera 2010...event kompem bikin sume orang pening and penat seketika termasukla aku.sebab kene pikir mcm bnde dari mule sampailah habis eventnye..

bnde ni bukan suka-suka ok.ktorg diebrikan assessment dari lecturer untuk satu paper yang markahnya memangla besar.so...sebagai student business study mahu tak mahu plan la dar A till Z untuk jadi businessman and businesswoman yg serius.kalau tengok muke setiap orang mesti muke tak cukup penat...

tapi gambar bawah nie.sume orang cube sembunyikan penat dan letig bagai nak tercabut kaki.al maklumla gamabr.5 hari berkampung di carpark Melaka Sentral memang ada 1001 kisahnya

muka penat dua malam kene pakai baju kurung.

gaya menawan penjual ditengah bandar melaka

with atoy and monster from MAMEE

tag untuk semua yang terlibat

gaya dengan bunny.thanks to Nestle group
aktivito dengan budak skola.pertandingan mewarna.

aktiviti terakhir.kita minum milo!

*notakakibelog: habis jugak event ini.kompem esok g class masing-masing duk cerita untung beribu riban setiap group.HA HA HA..pengalaman yang paling penting bagi aku sebab baru tawu setiap SWOT yang ada dalam berniaga.
gambar lebih lagi tengok kat mukabuku ok.macam biasa stalker la sapa yang patut.sekian.

8 pot-pet:

sizukaDeboss said...

comel je telinga arnab tuh:P

AMIRA IS MIRA said...

thanks....arnab tue mmg comel.sume orang nak pakai

sWeeT said...

salam,

bestnya dah lama tak buat aktiviti mcm tue!

AMIRA IS MIRA said...

yes.xtvt mcm nie mmg best.tapi x best nye bila dah penat sgt

mizz sue said...

comey la pakai cekak bunny tu...hihi..cute jer

AMIRA IS MIRA said...

thanks mizz sue:)

GaDis CoMeL said...

teringat zaman study dulu, suka jgk meniaga camni.. sob3x.. sedihnya.. rindu kt kawan2..

AMIRA IS MIRA said...

mmg best bila niaga ramai-ramai..baru tawu sumenye mcm mane.thanks for comment :)

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics