TABUNG HARIAN

Followers

Sunday, August 1, 2010

Bila dapat menari??

selamat pagi ahad...taraaaaa~~~~bangun pagi mesti senyum okey.
terasa rajin nak pst entry baru pagi ahad ini.dengan harapan rezeki lebih sikit di pagi ahad yang indah lagi berkat.almaklumlah..pagi ahad 1.ogos.2010 membuatkan aku lagi cepat mendapat rezeki yang halal lagi berkat.AMIN~~!!!

entry kali nie saya nak sharing sikit pasal Jamuan Makan Malam program Uni saya. Kami semua sebagai satu teamwork telah membantu apa yang termampu untuk menjayakan aktiviti yang berkaitan.saya ditugaskan untuk menyambut vip dan juga menjadi sebahagian daripada ahli untuk persmabahan(napa ayat aku dah macam nak wat esei BM mesti lebig 25 patah perkataan)HI HI HI...

next, cerita pasal persembahan.ktorg sume dah sepakat nak buat persembahan modern dance setelah idea asal saya nak wat boria ditepikan.soo..ALEJANDERO dipilih.mau tak gila.dalam 2 hari duk cari step..[sory chentahati.saya tahu awak geram saya balik lewat dalam masa dua hari.jangan marah saya ya.dah 2 tahun saya tak menari.baru kali nie saya menari semula...just kali ni ye sayangg~~~]

jom kita tengok sikit je gambar masa sesi memerah kepala mencar steps.:----

yang ini bukan kami.student part4.-lagu kurik kundi-
yang ini sesi latihan terakhir.kompem sume kalut termasuk aku.
sory oya..aku terupload gambar ko.ini sesi menari sorang-sorang.ramai judges kot.

{tet}:= thanks to semua yang beri kerjasama.ini suma memori terakhir kita duk kat bumi melaka dan kampus terchinta tue.hehehehehe.cerita tentag dinner nanti saya serita ea.yang penting sume malam tu datang memenuhi tema majlis:cetusan warna..

7 pot-pet:

✿ emaxoxo ✿ said...

whoa nak menari gak . ehehe

meo188 said...

fuyoo! :D

Fyzal said...

menari ni bagus. salah satu exercise yang baek untuk kardio dan fat burning.

tp saya tak reti menari. tgk orang menari reti la. :)

AMIRA IS MIRA said...

emaxoxo: menarila..best jugak

me0188: y??

fyzal: pasnie blaja menari ea...nanti cepat pnadai

cemomoi said...

dangdut la senang... dangdut jangan sampai mabuk

AMIRA IS MIRA said...

dangdut kene belaja ngn inulltak reti..hhuhuhu

FyZa said...

nk menari gak..ewahhh! haha..;p

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics