TABUNG HARIAN

Followers

Monday, August 30, 2010

Marion Caunter bercinta dengan waris NAZA

kepochi sekalian...'selamat hari merdeka'!!! dengan bertemakan 1Malaysia menjanakan transformasi.
'saya bangga menjadi anak Malaysia'

kembali kepada tajuk entry malam nie..baru tadi saya tawu bnde yang mungkin sume orang dah tawu.adakah saya yang tertinggal isu gosip yang benar nie.
Akhirnya dapat jugak saya tahu siapa sebenarnya dengan Marion Caunter nie.ada orang kata die mmg bercinta dengan orang melayu.tapi saya tak pernah nak amek tawu sebab saya malas nak tawu..korg kenal tak siapa mrion caunter nie.kalau tak kenal sila lah carik dari GOOGLE!..hanya dengan sekali klik anda dapat menyelesaikan semua masalah..

baru tadi saya dapat tahu yang Marion Caunter sekarang bercinta dengan boss besar NAZA, SM Nasarudin. Wow! Dasyat sekali Marion punya teman lelaki. Sunnguh bertuah sekali beliau keran setiap malam mesti mimpi kereta yang cun2 je. Buatan Malaysia punya kereta dah tak pandang dah. Ahaha!

Siapa yang approach siapa dulu tu saya tak tahu. Korang rasa-rasa siapa? Di antara SM Nasarudin dengan Marion, mana satu yang mula-mula sekali terkena angau. Wakaka! Sanggup pulak Marion ni bercinta dengan orang Melayu. Baguslah, hopefully Marion boleh convert jadi seorang muslimah dan isteri yang soleh. Hohoho. Mungkinkah? . Cuba tengok gambar dekat bawah ni pulak. sumber: ridzuanrichie

kalau siapa yang rajin..nak update pape lagi tambah je kat comment okei..thanks..
'happy merdeka'


7 pot-pet:

diba said...

tukr2 kete je..cm best gk..actually xknal pn Marion Caunter, sape die?hee

sizuka[Izzati] said...

hoooo.nnti kawen ntah2 dpt hntaran kete:P

AMIRA IS MIRA said...

die nie yg selalu jadi pengacra one in a million ngn awal...

hantaran kete kompemla dapat

cemomoi said...

kalu pakcik kayo maunya dio bocinto dengan pakcik gamak ey

sWeeT said...

herm,

mmg dia nie popular as pengacara @ 8 tv...tp skrg da pegi worldwide..tahu!
x silap skrg dia mengacara E-news Asia onbehalf of Asian country ...yaeh go Malaysia.Kalo buka astro channel 712.

Nazwin Nazuren said...

Marion Counter nie pengacara E-News Asia...Cayalah sangkut dgn Boss Naza...Boss Naza nie plak dpt tackle awek kacukan...Kompem anak cantik ar acuan dier..wakaka...Hantaran kete Kia Forte tue...Org len dpt gitar, minyak wangi Marion dpt kete Naza...Cayalah...Meletzzzzzzzzzzz....

AMIRA IS MIRA said...

tuelaa..mmg untung sgt2...newspaper hari ni dah kompem yang diorg nak kahwin ujung tahun nie..

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics