TABUNG HARIAN

Followers

Monday, August 2, 2010

Bila gambar sana sini

Seperti yang telah dijanjikan..hari ini saya telah melapangkan sedikit masa untuk update sikit-sikit tentang dinner program saya kat hotel equatorial di bume melaka ini.ok..dinner ada tema ok.Cetusan warna.memang sume yang hadir pakai baju meriah sana sini.termasuk cik kiah nyah!~~HA HA HA HA.

ok.dinner nie adalah 100% hasil sentuhan kreatif saya.bukan kemain hebat lagi saya bersiap.setengah jam.include main lukis-lukis kat muka(makeup la akak kepoh sume)hihi..lukis sendiri kot.hebat sekitika.pastue malam tue dapatlah aku title mak datin jap.ha ha ha..lawak seketika je ok.dah cukup.malas nak bebel lame.jome tengok+intai gambar..malas nak upload banyak.kalau mahu tengok lebih.ada di mukabuku saya.kalau tade berkwan dengan mukabuku.mintak maaf la ye.cukupla tatap di belog sejati sahaja


tetiba dapat mood nak menari.sila jangan gelakkan muka saya.

ui.kemain gemalai sume.hasil 2 hari

duduk sopan sebelum makan
ada gaya tak?
taraaa~~
notamingguini: kene makan vitamin lebih sikit supaya kaki dan badan tak lenguh.banyak sangat aktiviti program yang kene incharge,bersusun okei event kami smpai habis semester.SELAMAT MALAM SAYANG!~~

5 pot-pet:

sizukaDeboss said...

whoooottt memang ada gaya mak datinlah.hehe cantik:)

Fyzal said...

seronoknya berdansa, pasni boleh try masuk "Do you think you can dance?" :D

AMIRA IS MIRA said...

sizuka:terima kasih.hari tue jadi mak datin

Fyzal;hahaha..kompem kene kutuk je

Ena Nina said...

teringat ko mnari mse kt kmkn dlu..
hehe..

Hamzah Ian said...

wa cun cun..

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics