TABUNG HARIAN

Followers

Friday, July 9, 2010

The twilight saga: eclipse.ok!


helo.hai.namaste.salam.setelah sekian lame tidak membusykan diri dengan aktivti harian blogwalking sana dan sini..ok.perlu mengaku yang saya merindui dengan menjengah sana dan sini.

bukan ini yang sana nak cerita. saya nak cerita movie baru THE TWILIGHT SAGA:ECLIPSE yang rasanya semua orang dah sibuk nak tengok. al maklumlah..first day movie nie keluar mesti sume orang tak sibuk nak beli tiket midnite sebab berhabis pulun tengok match SPAIN VS GERMANY~!OK..tekan kan sekali lagi..SPAIN menang!

pada siapa yang memang tengok movie nie dari awal akan rasakan perbezaan movement movie iNI.sebagai nasihat yang bole di berikan saya nasihatkan supaya tengok movie nie dengan someone special. kompem best!HA HA HA...banyak sangat ok scene kiss..u like??

bila tengok TAYLOR LAUTNER a.k.a JACOB.ok.kompem u all akan rasa ternganga sekjap.fuyo.badan nak meletops!tak caye g la tengok cerita inie.kompem muscle lagi perfect dari yang new moon!bila JACOB nye scene keluar je.rasanye semua dalam hall tue histeria kecil jap.berketak-ketak u badan die.
ok.untuk pengetahuan sume eclipse nie bukan ending for twilght ok.so.korang kene tggu lagi satue story. kalau rasa macam dah tak sabar, dinasihtkan pergila mencari novel twilght nie.(pada siapa yang kaki novel sesuai kot!)hihihi...papepun EDWARD tetap hensem walupun muka semakin pucat lesu!movie kali ini tak la fully figt dengan vampire..ada lawak-lawaknya, ada sexual-sexualnye sikit2, ada kesian-kesiannya dan macam lagi..dinasihatkan nak g tengok plan masa yang seswai supaya tak kecewa akibat tiket habis.macam pisang goreng panas tiket kat melaka nie jual!SEKIAN!


9 pot-pet:

ayumiyoshida said...

aku dah tau ending sebenar-benar,,
well, baca la novel dy,,
keh keh,,
tp seriously aku cakap,
novel much better dari film kut,,

AMIRA IS MIRA said...

btawu la aku mcm ne cter nie..
aku nak tawu gak..aku just baru tawu sket2 je...nak tawuuu!huhuhu

AMIRA IS MIRA said...

btawu la aku mcm ne cter nie..
aku nak tawu gak..aku just baru tawu sket2 je...nak tawuuu!huhuhu

pudding pie said...

filem sekuel yg best
betol2 femes 1 dunia lps Harry Potter kot aku rasa..hahaha

cemomoi said...

tunggu movie wc malam ni!

[z@ck] said...

apasal semua suka eclipse?

AMIRA IS MIRA said...

pudding pie: twilight lagi best dari Harry potter.HP da byk sgt cter nye

cemomoi: YUP!mc malam nie the best!mood spaiN!

z@ck: eclipse best.better g tengok>

ciEk NiENa said...

wah, mcm besh je.. nak g tengok la.. gpom ptptn da masok.. weee, suka3.
nway, saya da tukar link blog.. sila la singah yea..

http://bilasayamenjerit.blogspot.com/
tenkiu yea.. wif lurve, ciek niena :)

xazryx said...

x tgk lg cite nih .huhu .

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics