TABUNG HARIAN

Followers

Monday, July 12, 2010

Demam world cup dah habis!congrats to SPAIN

~WORLD CUP 2010~
Tahniah untuk SPAIN sebab menang World Cup football 2010: South Africa! Tahniah jugak kepada semua penyokong Spain sebab korang berjaya melakukakn pelbagai aktiviti diluar kawalan. aksi ini akan dapat dilihat sekiranya menonton final match di tempat terbuka atau kedai mamak. kali nie saya tak berbohong ok.saya sendiri telah menyaksikan pelbagai aksi menarik.kalau ader handycam kompem i rakam u.pastue tengok balik then gelak kan besar.I LIKE! KAH..KAH ..KAH,.
Perkara menarik tentang final world cup:)

si sotong PAUL nie memang buat semua orang rase pelik+suke+geram+menyampah+ntah pape sebab setiap kali ko wat prediction mesti betol.ko pakai nujum or mambang laut ape sotong..agak hebat di situ walaupun ko hanyalah seekor sotong kurita yang tak berapa comel.aku jadi nak tawu..ape lah nasib ko lepas nie wahai c PAUL.boleh hidup lama lagi kah kau??pasnie ko jadi nujum match sukan ape lulak ea..
ok.untuk pengetahuan semua yang berkenaan adalah last man of the match! ANDRES INIESTA.
die yang score ok semalam.korang rase ape reaction saya semalam bile score??ha ha ha..hanya yang tengok match ngn saya ja yang tawu.kompem klaka..HI HI HI..

yang nie dapat award golden glove. iker casillas-spain team..congrats to u!(macam la die bace belog aku nie kan)HI HI HI

Thomas Mueller-germany.yang nie pulak dapat award golden boot!kompem hebat la..sebaya saya ok!muda-muda ko dah dapat kasut emas.ingt senang ke?jadi tauke balak pun belom tentu kamu mampu nak hire orang wat kan ko kasut emas.*permintaan kasut raya tahun nie* HEEL EMAS!BOLE TAK>?

last awarrd, adidas golden ball..Diego Forlan-uruguay team.yang nie aku kurang kenal.so korang describe la sendiri ea..HI Hi HI...anyway, still congrats to u olls!

dah...setelah seminggu saya duduk di bumi Melaka. tidur tak menentu, habis jugak bola world cup nie.congrats tu bumi africa especiallt to Africa Selatan yang mana sebuah negara yang dari segi economy and social nye kurang maju but still can make this season world cup interesting and awesome....tahniah untuk SPAIN dan thniah gak untuk NETHERLAND walupun kalah...

2 pot-pet:

cemomoi said...

nak dapat kasut raya pon tak selera, kasut emas nak buat menda la pulak yerk

AMIRA IS MIRA said...

kasut emas bole wat monumen paling berharga!gold class nnti

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics