TABUNG HARIAN

Followers

Wednesday, July 28, 2010

Masa Lapang jawab tag:)

waktu lapang sebelum tidur:) terasa rajin nak jawab tag dari INSAN TINGGI

1. what's the name of the blog and why u named it so?
'AMIRAISMIRA'..nama nie asalnya datang dari name mukabuku saya.alkmaklumla...ramai sangat nama amira kat atas muka bumi nie.sejak dari zaman sekolah sampai ke zaman i-u nie, mesti jumpa nama mira.so saje nak nampak pelik saya letak la 'amiraismira'.mula-mula ada macam geli and menyampah.hada aku keSAH??belog aku,,ikut suka aku la...huhuhu.

dulu belog nie tujuannya unutk class english masa sem satu.ok.zaman belom update sgt masa tue.lepastue terasa belog itu ada kepentingannya saya pun menukar sebagai hobi saya sambil menjana pendapatan poket sendiri.

2. when did you started blogging?
July 2008..bulan nie adalah bulan aku baru awal-awal aku register kat UiTM.
tak sangka dah dua tahun saya main belog..ada hasil tak?
3. your first follower
Sumpah saya tak hingat..:)

4. something for att
Thanks for being my follower and my friend.tagging saya juga!really appreciate it:)

5. next 6 cute blogs:
Siapa ada free time, dipersilakan buat tag ini ye. =)jangan malu jangan segan.rapatkan ukhwah sesama kita

antara idean gambar nak jadikan header belog suatu ketika dulu..
tapi..ada yang lain yang saya lebih menyukainya....
selamat malam sayang!

3 pot-pet:

cemomoi said...

takde tiup lilin ke?

Rara Nasiha said...

tag memang boleh mengisi masa lapang. hehe

AMIRA IS MIRA said...

cemomoi: bole je..mau tiup lilin kek rahsia resepi

rara:jom jwb balik tag ni

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics