TABUNG HARIAN

Followers

Wednesday, July 28, 2010

Pengisian post entry blog masing-masing

Kalau dulu trend social network mesti friendster and myspace yang femes. sekarang pada siapa yang masih lagi menggunakan account dua social network itu bolelah dianggap masih hidup dizaman retro dan purba kala.bukan senang ok nak kekalkan minat time macam nie..TAHNIAH!(kalau anda masih menggunakan Fs and Ms,,anda memang RETRO)hihihihi

sekarang..bila orang tanya, ko main BLOG ke MUKABUKU?
.dengan suara yang sayup saya jawab.main dua-dua.(nada suara amat penting ketika menjawab setiap pertanyaan)
setiap individu ada sebab tersendiri kenapa suka main dua-dua...mungkin belog tue bole jadi e-diari hidup.Ups..mangai..hebat tue.E-diari.kau hade??kalau mukabuku stok yang bole dijadikan sebagai penambah perasa untuk stalker gambar orang dan esok dijadikan bahan unutuk bergosip bersama classmate saya.huuhuhuh
saja nak tunjuk contoh mukabuku yang peliks:)
tet!sudah mula merepek dekat celoteh diatas.rasanya tak ada kaitan dengan tajuk entri.
pendapat yang ingin saya tanya pada teman-teman:)..APA YANG MENARIK MINAT KORANG UNTUK SETIAP ENTRI DALAM BLOG SENDIRI?
  • gambar yang menarik. pelik tapi benar
  • sahabat, teman dan rakan yang jahat, benci dan sayang
  • keluarga, boifend dan geifend masing masing
  • gambar cuti-cuti, ziarah menziarah dan jalan jalan cari makan di mana sahaja
  • cerita kisah hidup yang indah, sedih, gembira dan excited.
  • gambar alam kehisupan ciptaan tuhan yang menarik dan indah-indah belaka
  • luahan hati dan perasaan pada someone tapi tak tahu nak cerita pada siapa
dan sebagainyaa....jom kter kongsi cerita sama-sama...mood: keliru dengan diri orang lain?hihi

4 pot-pet:

FyZa said...

setuju 110% dgn pndpt kamu..fb leh wat nk usha pic kwn2 n bergosip..haha..snggh x baek niat mcm 2 kan..hee~
blog diary bergerak sy..yg dpenuhkan dgn crita khdupan suka dan duka..;)

ice♥ice said...

luahan hati..gmbr2 pelik2 pon bes gak..hihi

AMIRA IS MIRA said...

fb mmg bole wat gosip and jadi bahan tengok gambar orang...belog bole jadikan luahan hati secara digital

ice:) gambar pelik yang klaka

cemomoi said...

suka blog je, fb tak aktif pon

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics