TABUNG HARIAN

Followers

Wednesday, July 21, 2010

OH!!! proton vs ferrari

.sekadar ingin berkongsi dengan sume teman-teman. video ini saya jumpa dikala sedang seronok menikmati minum petang di teratak indah! apa pendapat korang tengok video ini...ferrari yang cool sondol proton yang relax..hihihihi


mesti korang sume akan nerfikiran sama mcm saya...pasan tak depan lane ferrari tue ader gadis cumel 2 orang...(tepi higway pun nak berdiri ala-ala macam kat litar).cun gak kan??

8 pot-pet:

orange said...

alaaa,,,connection slow la
xleh nak tgk vedio..nnt lju orange usha2 yee

akmalhilmi said...

peerrrhhhhh
masak owank yg lgr blkg 2
adoi2

cemomoi said...

keta ferrari tu rasanya laju tapi tenet je yang slow

diraja22 said...

dh dibayar utk berdiri tepi jln 2 utk masa kemalangan je..
harga ikut pakej..

AMIRA IS MIRA said...

ORANGE: try tengok..video nie jap je..tapi smart ferrari

AKMALHILMI: memang smart..proton tue yang sadis

CEMOMOI:upgrade tenet jadi cepat sikit

DIRAJA:special price tue..
THANKS FOR COMMENT SUME!

SyAmSuL AnUaR said...

bnyknya keta ferari...gempak btl... rasanya kete proton tu lg laju dr ferari...smpi blh langar blkng keta ferari... ade lak pelakon + kt ctu...
Saya Suka Cara Kamu Berfikir
 

AMIRA IS MIRA said...

pelakon tue yang buat video lagi best!tahnks drop comment ok

[z@ck] said...

pergh..berderet kot ferrari

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics