TABUNG HARIAN

Followers

Thursday, July 29, 2010

perasaan Gembira.Thanks to u!

perasaan sekarang.rasa seronok...setelah berhari memikirkan untuk ke ARIANI.thanks to mereka yang menemani saya.muka memang letih tapi suka.yang tak best duit semakin menipis.Oh my god(sila baca guna rima lagu Usher)...hiihihi.terasa excted nak pergi sebab ader promotion persiapan untuk raya...bayangkan kalau raya betul nanti..ada diskaun hebat lagi kah??mesti ajak mama pergi lagiiiiii...huhuhu
teka tudung warna ape saya beli..taraaaa..

saja nak wat promotion hebat untuk ARIANI.{sila tekan sini} untuk makluman lanjut.saya tak adalah borong sakan kat sana.masih ingat lagi status diri sebagai pelajar..nanti kalau dah kerja memang nak beli tudung je...barula macam pelangi sikit collection tudung saya..taraaaa..banned orang yang suka cakap belakang!*wink*.JOM PAKAT PERGI SINI!

7 pot-pet:

cemomoi said...

ble tahan ariani ni.. kat jln tar ke ni?

Rara Nasiha said...

wahh,tudung arianni. teringinnya nak beli n cuba! :)

AMIRA IS MIRA said...

cemomoi: tak lah..kat butik ariani melaka je....sume sama je kot setiap butik

rara:jom beli jugak...mesti cuba..mesti suka

sizukaDeboss said...

wah cam best je kan pkai tdung ariani.teringin nk beli:)

FyZa said...

ala nk tgk gmbr tudung 2? beg ja? huk3

Zety Zainal said...

wah wah makcik. sibok nak raya dah ke? puasa dah abis ganti ke belum

heheh~

AMIRA IS MIRA said...

sizuka:kalau teringin jom beli lagi...seronok!

Fyza: kalau nak tengok gmabr tggu mira upload nanti ea

zety: bukan tdung raya..pose dalam usah lagi nie.huhuhu

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics