TABUNG HARIAN

Followers

Monday, July 19, 2010

Hujung minggu penuh ketawa dan emosi

Isu pengisian setiap hujung minggu memang penuh.last weekend sempat plan berhari hari dengan teman yang memang mesra untuk sesi GIRL'S DAY OUT! thanks to ain budak baik, fana fanot and ieja kak niza sebab plan kter nak kuar sesama menjadi..aku suke.walaupun ada barang yang saya tak jumpa...kesimpulan berjalan memang penat kaki, perut saya memang paling kenyang.bila saya lapar, korang pun kene lapar, bila saya nak kuncing,,kamu semua pun follow jumpe macik toilet..sayang kamu sume!

drop tepi jap.snap satu!

saya dipaksa jadi camwhorewoman!

gambar bwah ini cubaan untuk menjadi yang pelik seketika.berjaya kah>>

cuba teka?ape yang menarik kat pitcha nie??

ieja yang sentiasa garang tapi baik!

comel kan?

muka mintak makan je!

next mission: kurangkan shopping.kurangkan belanja,purse da nipis...HA HA HA.baru sedar skrg.kalau bole nak kurangkan makan.sebab dah mula risau kat P****.HIHIHIHI.tolong bantu saya.jangan bagi saya makan banyak walaupun itu memang hakikat hidup..




4 pot-pet:

Che Armster said...

comel2.. kirim salam kat yang baju hijau itu (alamak tergatal pulak hahaha)

AMIRA IS MIRA said...

hijau je??ok....thanks drop comment

SyerAgh said...

kimsalam kat smua2 ya.. haha

Nur -al- Ain said...

err.. yang baju hijau kim salam balik.. hahahaaa ;0

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics