TABUNG HARIAN

Followers

Wednesday, April 27, 2011

Persiapan terakhir untuk tesis!

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

sekarang terasa masa 24 jam tak cukup, esok adalah hari untuk saya menyelesaikan tugas terakhir sebagai seorang pelajar. presentation untuk tesis yang selama ini saya siapkan akan terlerai esok jam 9 pagi di UiTM Kampus Bandaraya Melaka jam 9 pagi di z142.[jumpa saya disana].

sekarang tengah bertungkus lumus bersama kawan-kawan satu group untuk last touch up, editing, then printing dan binding. ikhlaskan diri untuk siapkan semoga esok tiada masalah yang berlaku.jom kita berkampung di library untuk last task!

jujur perasaan saya nervous, sebab dah macam-macam menceceh dalam tesis ni, cuma nak tahu ianya logic ataupun tidak.semoga esok saya berjaya.moga tiada apa-apa masalah yang mendatang

p/s: semoga berjaya pada saya. miss savethisblog so much!

3 pot-pet:

etiey.com© said...

moga akan dipermudah olehNya.. amin

sizuka[Izzati] said...

goodluck bt tesis~!

zmah said...

Tak sabar kan...nak taip hingga noktah terakhir.

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics