TABUNG HARIAN

Followers

Sunday, April 3, 2011

Kenangan bersama!

Assalammualaikum dan selamat sejahtera semua..

seperti yang telah dijanjikan semua ini, saya dengan rasa besar hati nak tunaikan janji saya nak share picture saya masa ktorg keluar sama-sama last week. kalau tak percaya anda semua boleh klik di sini.! kalau anda semua masih tak ingat peristiwa entry yang jumpe kawan-kawan bila dah 5 tahun tak jumpe memang menarik minat korang semua.

so, pada siapa yang ada kenal salah seorang yang termasuk dalam picture nie bole beritahu saya ye. pastu sruh semua like and follow belog kesayangan hamba ini..hihi..thanks dear!

malas cter lama-lama, jom lyn gambar.:

 me and esya...last kami jumpe time nak amik result spm..lame kan??but she still comel like before.

kami yang pempuan..muke letih and disuruh posing kat wall puma..mahu jadi duta puma ke?/ada mau???hihi

kali ini, mesti kene adil. semua disuruh menjadi model. [kenapa ada yang berdiri macam nak bernasyid, rindu zaman sekolah ke?]

with farrah...die memang sentiasa ceria!>.miss u farrah!

 opss..nak tunjuk sekali lagi..hihi
dan yang ini, ada tambahan. suhana..kami mmg terkejut.sbb perubhan yang mendadak pada dia.mungkin sbb kerana terlalu bahagia...miss u gurls!

opss...savethisblog pun ada datang..thanks syg sebab sudi menemani saya lepas mereka semua pulang!

p/s: perhatian pada semua bloggers yang baca blog kesayangan hamba ini., mungkin minggu ini saya akan wat contest yang menarik. hadiah confirm SPECIAL memandangkan rezeki blog mencurah-curah!

3 pot-pet:

fitrimdzuberi said...

ade yang aku x kenal dalam gmba tuh, sape weh?

Amira is mira said...

pakwe dak2 nie..hhuhuhu

Faaizz d. Zul said...

updet. hihi.
*teknik bowling aku plg hebat skali. kahkah

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics