TABUNG HARIAN

Followers

Friday, April 29, 2011

Alhamdullilah...selamat dah semuanya dengan tesis

Assalamualaikum dan salam sejahtera..


Hari ini selamat sudah sampai di rumahku di Johor. semalam setelah selesai semua peresent thesis yang mengambil masa sekejep je, sempat saya siapkan apa lagi kerja-kerja tertangguh.maka selesai semua kerja saya sebagai seorang pelajar di UiTM Bandaraya Melaka. pengalaman 3 tahun jadi orang Melaka puas dengan jalan dan shopping..hahaha~

dalam pukul 4 lebih semua kerja-kerja akhir siap, saya terus balik, dengan keadaan yang tak berapa nak cukup tidur, mata mengantuk.pulang ke rumah ain tairuddin dan fana fanot untuk berehat. then, siap-siap terus pekena coconut shake klebang dengan diorang.then baru saya pulang ke johor.

Alhamdullilah, tiada masalah apa-apa yang nak dibetulkan dengan tesis dan dan member satu kumpulan. thanks to ika, hafiz,pejal,marzuki and awida sbb banyak membantu untuk menyiapkan dalam masa yang singkat.!korang terbaik!!!nanti bila dah kaya jangan lupa call ibu eah!!hahaha

rupa thesis yang dah siap!

sekarang, masa untuk berehat sebelum memulakan karier pada hari selasa. wish me luck!


4 pot-pet:

EJA said...

wa...lawanya headr...

zmah said...

Alhamdulillah....tunggu KONVO pula..

NuR aQiLaH mOhD aMiN said...

congratulation..hurm..tinggal aku sorang je lah terkontang kanting blajo lagi kan..haish...ko g Melaka bwk myvi tak?ha3..

Amira is mira said...

thanks semua yang mendoakan!

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics