TABUNG HARIAN

Followers

Monday, April 4, 2011

[Gambar] Part 1 Kenangan BBQ bersama!

Assalammualaikum dan salam sejahtera.

selamat bekerja dan selamat hari isnin.[memulakan hari dengan senyuman yang ikhlas dan ikhlas].

mengambil masa yang sekejap, bukan lama-lama untuk share 3 pics sahaja masa kami saja2 wat BBQ khas untuk kali terakhir sepanjang bergelar seorang PELAJAR! tujuannya, lepas ini kami semua akan memulakan aktviti masing-masing sama ada bekerja mahupun sebagai seorang pelajar lagi [if ada yang sambung MASTER]

kesempatan yang ada semasa kami pulang ke tanah bumi HANG TUAH, [menghadiri taklimat untuk wat research berkaitan dengan SPSS, kami pun wat makan-makan kecil-kecilan untuk organize BBQ di pantai puteri. credit to pejal(faizalsamat) yang bersungguh-sungguh merancang. and credit to zaini(zack) yang berjaya memerap ayam dengan lazatnya..(resepi me dah sempat amik, so pasni dah bole perap ayam sendiri)..huhu...(kami yang perempuan hanya menghadirkan diri sahaja. semua boys yang wat kan).

cukup dah 3 tahun kami menamatkan program BBA di bumi melaka. thanks to UiTM Bandaraya Melaka yang sudi menerima kami sebahagian daripada pelajar. temph 3 tahun mmg macam-macam jadi..

kali ini punya entri sikit je nak share picture, nnti baru me share more and nak korang baca ye. sila tunggu entri yang seterusnya. thanks u'all..[sedih sebab ada seorang sahabat kami tak dapat datang, dan kami merindukan beliau. to ekin, 'ibu rindu ekin']




'SUCCESS COME WITH WONDERFUL GRADUATION'
JUNE 2008- MAY 2011

p/s: tunggu next entry nak share siapa yang ada dalam setiap gambar diatas..

1 pot-pet:

zmah said...

Bila tengok...gambar kenangan lama,terasa rindu dengan kawan-kawan.

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics