TABUNG HARIAN

Followers

Tuesday, January 26, 2010

Mahu pinggang macam bini popeye~~

Masa:11.30 am.
Tempat: Level 9.Uitm Kampus Bndar Melaka.
Perkara: xde belt pakai pin!haha

Disebabkan da bosan asyk pakai jeans je..(cian ank cucu cicit jin xde suar.aku pakai la suar slack itam aku)cet.skema rasenye g class pkai tue.suar coklat aku mls lak.sbb die renyoks nak maposss...nak +skema ku pkirkan nak pkai Jimmy choo aku.tapi syglak..nnti sume kate aku poyooooo..ala2 gugurls gitu..hahahaha...CUT!!!!..

bukan ni pointnye..pointnye.aku asyk g rest room je.sebb bosan+saket pinggang je kat kusi.dek kerana dgr Dr.Harun bebel..aku menangok kat luar selama 15 minutes..lame gak.ble otw nak masuk.aku rase bunyi PooP!.alamak.nyawa aku cabut!!jgn ko terlondeh ye.malu aku kunk ngn sume.aku cpt jaln masuk clas and have my own seat.aku pasan group meksu snyum kat aku.(adakah diorg tawu ape yg aku cube slamatkan)..sbnrnya..suar aku da londeh gle2 babisssss nye.aku yg makin kuwussss ataw suar tue yg aku beli besarr????..aku pakai pin taw kat suar aku.sbb xde belt ble nak pakai ngn suar slack.(ade ke suar slack leh pakai belt????)..abes clas.ader yg tegor.asl ko mcm xde montot arineh.?suar ko besa ke?hahaha..ble aku da bukaK cter.aku show kat diorg yg aku pakai pin..pin nak yg cantik gitu.ahahaha.siap lipat 3 kot bhgian pingng aku tue..

P/s: adakah aku semakin kurus??x cukop mkn ke??..aku nak kurus lagiii.......!!the end.







2 pot-pet:

pudding pie said...

giler cepat dah post entry baru
hahahha

siyes la, kitorg gelak jek tak pikir pape pun..kuang2

aku rasa ko makin kurus

AmIRa is mIRa said...

aku nmpk korg sengeh sipu kat aku..
hahaha

tang mane yang krus.efect suar je..haha

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics