TABUNG HARIAN

Followers

Wednesday, December 2, 2009

Bagaimana nak menjadi seorg yang romantik??

Aku romantik?? aku rase aku x romantik..sebab aku tawula..aku punye bdn.aku tawu perasaan aku..ahaha(nGenG pnye wpan dari aku)
kekadaang aku terpkir mcm mane seseorg tue leh kadi sgt romantik...plik gak aku ble tgk mmber2 aku yg gle babun jiwang diorg..ahaaha.nak kate nyampah tue x lah.cume aku terpkir cam ne lah die ter terover sgt jiwang kan...yela..saje je nak show off kat facebook@friendster@twitter@blog..yg masing2 seorg yg sgt la romantik nye..dUsh2!!!geli beb...
aku rase beza taw antara jiwang-mengade2-garet(yg xphm tnye aku balik)-ngan caring.
bagi aku cukopla ko caring+x over mengade+responsibility ngn org yg ko syg tue..ni tak..saje je nak over2..ello..!!ko pkir ko sorg je ke capel kat dunie nie.Ujung lubuk mane ko idup kalo org pndai nak stalker ko.still leh tawu r...ahahah(AYT X PUAS ATI NIE)..
whatever la ngn korg..yg penting hidup aku epy!!
i love u most!!tut~~~hehehe





4 pot-pet:

'AQILAH said...

hahhaa setiap orang lain2..:)

AmIRa is mIRa said...

mMg pun..tapi kdg2 yg lain itu mnejengkelkan aku.wawaw

Nur -al- Ain said...

ko nk perli aku ke ape ni? tampa kang

AmIRa is mIRa said...

ko terase ke??
x2.bukan tok ko.tok org len..

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics