TABUNG HARIAN

Followers

Saturday, January 11, 2014

Hello 2014!!

Assaalammualaikum dan salam sejahtera!

Welcome 2014!! Thanks 2013 untuk semua kenangan pahit manis, suka duka, geram dan semua pengalaman yang susah aku nak lupakan..sebenarnya dah terlambat aku nak say 'Hello' to 2014 pada blog aku yang dah hampir setahun tak di 'update'kan oleh tuan empunya badan.

sekarang nak story mory tentang 2013,bukanla bnyk sgt(jangan risau)
  • genap setahun dah aku kerja kat tempat baru yang jugak masih bank. bukan senang oi nak kerja bank especially duk kat bahagian 'operation' ( maknanya uruskan duit korang2 semua). Please la lepas ni kalau nak suruh adik-akak-abang korang kerja bank sila nasihat betul2. sbb tekanan bole buat korang cepat tua..lagi2 bila balik lambat and weekend masih kerja!  Pikir baik2 and molek2 ye kwn!


sebahagian ofismate aku! kalau cerita pasal kerja mmg penuh satu post!


  •  bulan 11 sempat bercuti ke utara sebabnya nak g tengok satu-satunya adik peremmpuan aku pegi konvo. so kami sekeluarga pegi Alhamdulillah bila dah kerja bolehla belanja family selalu makan2 besar and hotel kat sane., (plus kos kat sane taklah semahal kat johor ni oi)



merekalah keluarga saya!

senang cerita tak semua perkara 2013 yang di ingat selalu. cume yang perit, menarik dan happening je aku akan ingat.,kalau nak ingt semua senang, gambar kan ada,iphoto la tu..so  2013 lebih kepada family, kerjaya dan makan2.  tapi 2013 sangat mengajar aku satu perkara yang aku akan ingt sampai bila- bila. hehehe------>

so tahun 2104 ini aku azamkan yang lebih bagus, lebih sihat dan lebih kaya!! (($$$$). aminnnnn..

Terima kasih sebab sudi baca..tomorrow Welcome to 25 years old Amira!

2 pot-pet:

tenku butang said...

Haiiiii..Cakkk!!
done follow sini no. 583
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang.blogspot.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Atiqah Wadiah said...

Slmt thn baaaruuuu..slmt melangkah ke alam 25 tahun..weeehuuuuu

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics