TABUNG HARIAN

Followers

Monday, July 4, 2011

Perasaan Rindu kepada si dia...(fenomena!)

Assalammualaikum dan salam sejahtera..

Hai semua...apa khabar??bloggers yang lain semua sihat??kepada teman yang sudi datang membaca amiraismira terima kasih diucapkan...terutamanya,.thanks to NUFFNANG kerana masih memberi saya pendapatan walaupun kebelakangan ini saya dah selalu tak update misi dan celoteh saya kepada semua..(mira, penat bukan alasan untuk jadi malas!!opsss,..)

sekarang, fenomena TRANSFORMER melanda semua pawagam..bila jumpa kawan-kawan yang dekat ini, mesti akan ada yang tanya..'kau da tengok transformer' - jawapan yang senang dari saya 'kene tengok ke??aku tak pernah follow cerita tue,sebab pelik'- saya tak kesah orang nak kata saya lambat update ke tak..yang penting saya tak kacau awak okey..

fenomena lain..kat mana-mana je bahagian DADA akhbar akan sibuk cerita pasal BERSIH...bab, ini saya tak boleh komen lebih..masing-masing ada pendapat sendiri..tapi, sikit saya ingin katakan pada semua..jika sesuatu yang kita lakukan memberi kesan buruk pada negara dan bangsa tolonglah LUPAKAN niat anda- jika ada niat untuk menjatuhkan bangsa sendiri dan ingin melihat maruah negara ditertawakan oleh bangsa lain demi kepentingan sendiri tanpa memikirkan apa terjadi pada masa hadapan, tolonglah LUPAKAN..

cerita lain- fenomena sekarang bila dah mula kerja. fenomena teringan ZAMAN MUDA MUDI macam -macam kenangan masa belajar akan ingat..betul lah, bila zaman masa blja saya akan selalu tanya pada senior yang rapat...-'best ke belajar??'-jawapan: kerja 'memang seronok...tapi...belajar lagi seronok...' jadi makanya,,,,semoga permohonan saya untuk meneruskan pelajaran diterima..doa dari semua adalah diharapkan..


yang penting kepada semua bloggers, dan teman-teman..semoga bahagia selalu dan sihat-sihat selalu..

1 pot-pet:

nurfarahin zainal abidin said...

meh give me 5 !
kite same ar xminat transformers
kehkeh
bukan sebab pe, sebab xfollow dari awl
kang kalo tgk yg latest punye,of course la nganga je kn dlm panggung
:p

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics