TABUNG HARIAN

Followers

Tuesday, July 5, 2011

Jom Perang!!!

Assalammualaikum dan salam sejahtera..

JOM PERANG!!!
JOM PERANG!!!
JOM PERANG!!!
JOM PERANG!!!
JOM PERANG!!!

malam nie saya berperang! pengalaman yang menyeronokkan walaupun sebenarnya musuh saya bukanlah besar mana pun..kalau ikutkan antara kami berdua..saya lagi besar. saya MEMANG TAK SUKA dengan musuh saya itu.dia buat 2 malam saya untuk merehatkan badan tidak berapa selesa

jadi, tadi saya nekad untuk mengacau beliau. walaupun dia nampak cool je, (saya yang gelabah tak tentu pasal,sebab saya MEMANG SANGAT TAKUT  dengan dia). saya cuba bergaduh menggunakan kayu. dia still macam tue.(kau memang tak ada perasaan)

saya berperang dengan dia dalam masa 1/2jam...lama kan.(yang penting walaupun dia kecil, saya tetap berpeluh)..yang penting saya nak dia tak ganggu saya tidur malam nie.thanks pada kekasih hati dan housemate sbb membantu saya menyelesaikan masalah.

akhir kata. musuh saya adalah MIKUS!..saya mmg tak gemar dengan haiwan yang berbulu walaupun ianya hanyalah kucing...(sebenarnya saya nak halau mereka semua)

SEMOGA USAHA SAYA BERJAYA!

selamat malam semua...

2 pot-pet:

Adylia Qarissa said...

hahaaaaa...kalau kat rumah atok dulu sempat main kejar kejar ngn mukus nie :D

Cik Wani said...

hye blogwlking here.
nice blog sis..!

btw jom komen link entry wani ni.

http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

thx a lot =)

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics