TABUNG HARIAN

Followers

Saturday, February 20, 2010

Mahu kayu Magic Harry!

tING!!!..Ting!!..tINg!...tInG!!!!...
hari ini aku masih wujud kat rumah.da mule rase tak tahu nak watpe kat rumah.Mahu balik melaka.tapi nak watpe plak nnti kat sane??kuar??ha...best gak..idea yang aku paling suke!girls day out ok!not boy!!...

disebabkan aku terlau bosan.aku mule membersihkan sedikit sawang kat album aku.almaklumlah da lame sgt tak buka.tujuannya hanyala satu.nak tgk picha aku mase kecik2.yang agak sememeh disana sini..Thanks mama and papa yang aku selalu syg.sbb baka andalah dapt ank secomel saya.TET!


Gambar lain ada.tapi mals nak upload.kalo mau mintk sendiri.haha
NEXT!...

kalaulah aku dapat akyu magic.bnde2 ini yang aku nak wat:(list out la nie)!
1.nak tukar poko duit-duit ngan duit btol. bia aku leh blnje sume yang aku nak tanpa menysahkan org lain.
2.swuh magic stick aku siapkan sume asgment aku yang tgh berlambak-lambak nie.sbb aku mmg mlas nak wat ayt yang meleret nie.bagi aku kire je.kan senang.
3.nak jadi mcm nobita.sume bnde yang aku nak dapt nak sbb ade doraemon..aku tak nak jadi "bijak" mcm nobita.kene gelak je.just mau penuhi kehendak sng mcm nobita je.
4.nak terbang.g derma darah kat hospital skrg..tetibe rase nak derma darah.tapi xnak kene injection..
5..nak jadi invisbe gurl..nak tawu gak perassan jadi bnde x nyata nie.leh kenekan org selalu.(da tawu sape aku nak kenekan dulu).
6.nak wat kereta khas tuk aku yang leh jalan kat air,udara ngn darat.fuh!baru magic sgt!(ini angkra terlau byk sgt pengaruh tv.bia aku sng sket nak jalan.tak payang nak menyesak je kat mane-mane).bwk sape2 pun aku x kesah.janji org yang aku syg.
7.nak tukar brg aku jadi emas.bole x?nanti kene byk cukai byk plak ngn zakat..haiya...
8.nak tukar rumah yang sekarang supaya jadii lebih besar.bia aku mcm duk istana raja..haha.
9.setiap kali nak makn.aku tukar je lauk ape yang aku nak.tak payah nak pikr nak pegi beli barang sume kat mane.gue magic wood sudah!!..
10.nak kekal muda..ahahaha..bia tak tua.

Ini sume fitnah belaka.bnde nie org malas je yang terfikir.aku bukan org malas..bnde ini tak ada kaitan nagn sume2.
HARAP MAKLUM.




3 pot-pet:

AmIRa is mIRa said...

cepat mase berlalu

Ashraf Yusof said...

memang best kalau dapat tongkat sihir mcm harry potter. tapi kita kena masuk sekolah hogwarts dulu baru boleh buat mcm2. hehe...

~suka blog ni. nice!~

AmIRa is mIRa said...

ashraf: kalo btol ader magic stick.i'm the happpiest person in the world!..kalo suke sila follow blog ini.....~~

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics