TABUNG HARIAN

Followers

Sunday, May 15, 2011

Selamat Hari Guru!!

Assalammualaikum dan salam sejahtera


Esok 16 mei adalah hari guru. 'Selamat Hari Guru' kepada semua guru-guru yang pernah mengajar saya selama ini tak kesahla ilmu apa pun, terima kasih banyak..dan kepada bakal guru, 'Selamat Hari Guru' jugak..

memandangkan mood saya masih ada dirumah, saya merasa jugak la keterujaan untuk menyediakan hadiah dan ucapan yang menarik untuk cikgu. macam-macam yang saya tolong pikirkan hadiah apa yang menarik ,simple dan berpatutan..(alahai, skolah rendah je..tak perlu nak havoc n glam sangat).hahaha.bila dah dapat hadiah..saya nampak wajah seronok pada muka semua anak murid yang nak sediakan hadiah pada muka mereka.

teringat, kenangan masa kecik-kecik dulu saya mesti mintak mama belikan hadiah yang menarik untuk diberikan pada cikgu(untung kalau mama rajin nak layan, ada lah hadiah special untuk cikgu 'fevret') ciri-ciri cikgu fevret masa tue pun mesti sporting and rajin melayan bg saya markah tinggi!hahaha

apa-apa pun "SELAMAT HARI GURU' kepada semua guru dan bakal guru..

p/s: dalam family saya ramai yang menjadi guru dan guru pencen pun ramai...saya tetap nak promote mereka semua...'SELAMA HARI GURU' kpd:
1. Cikgu Salbiah binti Alwee @ tok anjang
2. Cikgu Abidin Bin Alwee @ tok ngah
3. Cikgu Ismail Alwee @ tok andak
4. Cikgu Rohani Abdullah @ tok ani
5. Cikgu Roziah Haron @ mimi
6. Cikgu Kaharudin Haron @ alid
7. Cikgu Kamariah Haron @ ibu
8. Cikgu Nadia Salleh @ didi
kepada mereka semua yang saya sayang, selamat hari guru....anda dah banyak berjasa pada anak didik bangsa...
dan kepda bakal guru, chentahati saya,..'selamat hari guru' juga....dan 'selamat bercuti panjang'...imy.:)

3 pot-pet:

cemomoi said...

slamat hari guru… pelita yang terbakar harap terus bersinar

man said...

cikgu...jasamu tetap dikenang.

etiey.com© said...

selamat hari guru!

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics