TABUNG HARIAN

Followers

Wednesday, June 1, 2011

Contest 'PERKAHWINAN IDAMAN' by amiraismira

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

THIS IS STICKY POST..PLEASE SCROLL DOWN FOR MY NEW ENTRY


Memandangkan janji telah me berikan pada semua. peluang untuk memenangi 'iPod Shuffle' untuk blogger yang berjaya memenangi contest 'Perkahwinan Idaman by amiraismira. so, terasa nak share la sikit rezeki dengan bloggers yang bertuah.

tujuan contest: untuk mengeratkan silaturrahim sesama bloggers dan readers.
syarat penyertaan:

# . amek gambar diatas dan letak dalam entri yang korang reka khas itu okey. then gambar ini juga WAJIB korang letak dekat sidebar blog with link entry..jangan buat2 lupe. sebab ini perkara yang wajib dalam contest ini..

#  . follow dua blog blog ini.

@ mesti follow blog amiraismira.blogspot.com (ini blog saya)
@ mesti follow blog yuanasalleh.blogspot.com (ini blog perkhidmatan hantaran yang comel)

#   .tak kesah la korang semua nak letak gambar ape.yang penting ianya TERANG dan KREATIF. dan mesti ada font contest 'PERKAHWINAN IDAMAN' by amiraismira. gambar mesti ada kaitan dengan majlis perkahwinan idaman korang, termasuklah hantaran, pelamin dan semua-semua.kalau tak senonoh.me akan REJECT!

#   . idea yang korang sampaikan mestilah jelas dan mudah difahami.korang boleh cerita semua dalam entri ini.(kalau boleh tak panjang sangat janji ianya ringkas dan padat)

#    . make sure korang yang join ada blog.sebab contest ini hanya untuk blogger sahaja.

#   . then tag 10 orang rakan blogger korang dan mesti 4 dari rakan yang korang tag tue mesti follow 2 blog diatas

#    . paste kan entri yang korang dah buat untuk contest ini ke entri ini diruangan komen


#   . dekat entri korang jangan lupa link kan entri contest ini
ok tue je syarat-syaratnya..barang sesiapa yang melanggar syarat2, penyertaan haruslah direject.



Hadiah-hadiah yang menarik menanti anda adalah..
@Hadiah utama  : free pakej gubahan utk 5 dulang hantaran yang bernilai RM1200 tajaan yuanasalleh.


@hadiah pertama : sebuah iPod Shuffle yang menarik untuk anda.
@ hadiah kedua   : sebuah vintage wallet @ purse.
@hadiah ketiga    : topup RM10 terus ke fon anda.


tarikh tutup akan diberitahu kemudian..ikut mood bila nak close..mungkin x lama.sekejap je contest ni.agak-agak dah tak ramai tak join baru me akan close..SELAMAT BERJAYA!


15 pot-pet:

Nana said...

sy dah kawen bole ke join??hehhe

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/04/contest-perkahwinan-idaman-by.html

Amira is mira said...

bole

~Miss Sukasih~ said...

http://misssukasih-contest.blogspot.com/2011/04/contest-perkahwinan-idaman-by.html

cik teynteyn said...

kalau lah saya boleh join ...


hehe ..

neway . follow here dear :)
keep in touch yaw

Fatin Fairuz said...

hai mira,

me join..

http://fatinfairuz.blogspot.com/2011/05/perkahwinan-idaman-by-amiraismira.html

nanti singgah ye.thanks =)

Ah Len said...

saya join yep. (:

http://myblogisprivateshit.blogspot.com/2011/05/contest-perkahwinan-idaman-by.html

plain jane said...

hai mira... saya joint juga.

http://pleaselovemeunconditionally.blogspot.com/2011/05/contest-perkahwinan-idaman-by.html

e k i n ♥ y u s r i said...

mcm kenal je mira nie....
huhuhuhu

kenal akak x mira?
mira nak kawin dah ke?

Nor Suhaiza said...

B2B bulan 12 join contest nk mng hadiah utama ;)

http://watikahcintaieja.blogspot.com/2011/05/contest-perkahwinan-idaman-by.html

Nor Suhaiza said...

http://watikahcintaieja.blogspot.com/2011/05/contest-perkahwinan-idaman-by.html

farah hairuddin said...

http://farah23-wettbewerb.blogspot.com/2011/06/contest-perkahwinan-idaman-by.html

nak ipod puhh~lease..

kaseh suchi said...

joined`

http://sesucikasehsuchi.blogspot.com/2011/06/perkahwinan-idaman.html

farah hairuddin said...

http://farah23-wettbewerb.blogspot.com/2011/06/contest-perkahwinan-idaman-by.html

ok x link ni??~

schakeyra said...

nak join, dah totop ke belum neh??

mrs irmidrza to be said...

dah tutup ke belum ekk?

http://lildrwalimah.blogspot.com/

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics